A Lexus Debrecenben nyitotta harmadik márkakereskedését hazánkban

Több mint negyed évszázados elkötelezett munka

A Road Service Kft. első márkakereskedését 26 évvel ezelőtt, Karcagon nyitotta – ezzel a vállalat alig fiatalabb, mint maga a Lexus márka, amelyet a Toyota idén 30 éve hívott életre azzal a céllal, hogy megalkossa a világ legtökéletesebb autóját, ami az első Lexus modell, az LS formájában sikerült is. Miközben pedig a Lexus a világ negyedik legnagyobb prémium autómárkájává, és a vezető környezetbarát luxusautógyártójává vált, a Road Service Kft. is folyamatosan növekedett, 2005-ben megnyílt a vállalat debreceni Toyota bemutatóterme is, és azóta ezen a két helyszínen szolgálják ki a legmagasabb színvonalon az ügyfeleket. A Road Service Kft. az elmúlt 26 évben közel 12.000 új autót értékesített, és mára mintegy 20.000 fős aktív szervizügyféllel büszkélkedhet, akik magas színvonalú kiszolgálása révén a 3 Ichiban díj mellett a vállalat minden évben a TOP3 Toyota márkakereskedés között végzett.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy vállalatunk megkapta a harmadik magyarországi Lexus márkakereskedés megnyitásának jogát. Vállalati hitvallásunk alapját eddig is az ügyfélközpontúság, az ügyféligények maximális kiszolgálása jelentette, és a jövőben is erre törekszünk majd. Ennek elérésében fontos szerepe van annak, hogy a Road Service Kft.-nél a fluktuáció szinte egyenlő a nullával, családias a hangulat, és a gyakran évtizedek óta nálunk dolgozó kollégák minden betérő ügyfelet (akiket nem ritkán régi ismerősként üdvözölhetünk) a legjobb tudásuk szerint szolgálnak ki. A Lexus alapfilozófiája, az Omotenashi így régóta mindennapjaink elengedhetetlen részét képezi.” – fogalmaz Illés-Tóth Anita, a Lexus Debrecen márka managere.

A Road Service Kft. mindezek fényében úgy számol, hogy az idén értékesíteni tervezett több mint 1000 új Toyota mellett a Lexus Debrecen akár 150 új Lexust is értékesíthet, amelyben nagy segítségükre lehet a környezetbarát hibrid elektromos modelljei népszerűségének köszönhetően az elmúlt években a piaci bővülés üteménél jóval dinamikusabb növekedést produkáló márka által idén bemutatott új modellek sora.

A Lexus Debrecen márkakereskedés megnyitása a legmagasabb szintű ügyfélkiszolgálásban több évtizedes tapasztalatokat szerző és többszörösen bizonyított Road Service Kft. nyújtotta alapokkal további lendületet adhat márkánk eddig is dinamikus magyarországi növekedésének. Külön szerencsés, hogy az új bemutatóterem egy olyan évben nyitja meg a kapuit, amelyben három új Lexus modell is érkezik: januárban mutatkozott be az új RC hibrid elektromos sportkupé és a vadonatúj felsőkategóriás luxuslimuzin ES, ebben a hónapban pedig megkezdtük a hatalmas várakozások övezte vadonatúj kompakt crossover UX forgalmazását. Minden adott tehát ahhoz, hogy a Lexus Debrecen sikerrel érje el ambiciózus célkitűzéseit, és hosszútávon is a Lexus hazai értékesítéseinek fontos pillérévé váljon.” – véli Kárpáti László, a Lexus magyarországi vezetője.