Imádod a LEGO-t? Érdekelnek a Fordok? Hétvégi program kell a gyerekeknek? Irány a Millenáris!

Egy újabb LEGO világrekord kísérlet és a Ford nagycsaládos kedvezménnyel is megvásárolható modelljei is várják a családokat a KidFest 2019 rendezvényen

A Ford sajtóesemény keretében mutatta be Ford nagycsaládos modelljeit.

A Ford hétüléses modelljeinek bemutatásának apropóját a hétvégén ismét megrendezésre kerülő nagyszabású LEGO rendezvény, a KidFest 2019 adta, mely családoknak szóló rendezvény egyik fő támogatója éve óta a Ford.

A hagyományosan nagy érdeklődésre számot tartó családi rendezvényen, a hétvégén a Millenáris Parkban a résztvevők ismét részesei lehetnek egy világrekord kísérletnek és megismerkedhetnek a Ford teljes 7 üléses portfóliójával.

A sajtótájékoztatón bejelentették, hogy a Ford támogatásával, a LEGO Store Budapest és a Momart Marketing Ügynökség szervezésében megrendezésre kerülő idei KidFest Program keretében egy minden eddiginél hosszabb, minimum 945 méter hosszú több, mint 1 millió LEGO® kockából álló LEGO láncot építése a cél.

A rekordbeállításban mindenki reszt vehet, aki hétvégén ellátogat a KidFest-re.

A sajtóesemény vendége volt Dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, 3 gyerekes édesapa, a Ford márkanagykövete, aki a hétköznapokban egy Ford Mustang Bullitt-tal közlekedik, de a hétvégén, a családdal egy vadonatúj tűzpiros Ford Galaxyval utaznak.

“ A Mustang nálam régi szerelem, hisz ahogy sokan tudják, a garázsomban 2012 óta ott áll egy eredeti 65-ös évjáratú oldtimer Mustang. Nagy megtiszteltetés volt, mikor 2016-ban a Ford felkért, hogy legyek a legendás Mustang magyarországi márkanagykövete, és azóta már ez a 4. Mustang, amivel nap, mint nap járok. A Mustang minden percét élvezem, de kétségtelen, hogy a családdal, 3 gyerekkel és a kutyánkkal a Ford Galaxy sokkal kényelmesebb még nekem is tartogatott pozitív meglepetéseket” – mondta el Kiss Gergely.

A Ford nagycsaládos kedvezménnyel is megvásárolható ún. 7 üléses portfóliójában egyaránt helyet kap a sportos egyterű S-Max/ Galaxy páros, a praktikus Tourneo Connect és a tágas, akár 9 üléses Tourneo Custom kisbusz is.

A világrekord kísérlet

A LEGO Store szervezésében és a Ford támogatásával hétvégén, a KidFest 2019 családi eseményen, a Millenárison megkísérlik megdönteni a jelenlegi LEGO lánc építési világrekordot.

A cél, hogy vasárnap estére több mint 1 millió LEGO kocka felhasználásával egy legalább 920 méter hosszú LEGO lánc készüljön el.

Az első láncszemek az újságírók segítségével már szerdán elkészültek, vasárnap délutánra pedig várhatóan egy majd 1 kilóméteres LEGO lánc foglalja majd el a Millenáris park nagy részét. A vállalkozó kedvű résztvevők 27 darab 4 x 2 es klasszikus LEGO kocka összeépítésével készített gyűrűkből rakhatják össze a láncot.

https://egyszermarlattamautot.hu/2019/05/29/a-ford-ezekkel-a-modellekkel-vesz-reszt-a-nagycsaladosokat-celzo-programban/