Már tudjuk, miben játszanak hamarosan a NERencváros és a Felcsút focistái

Az Adidas Bugatti témájú futballcipőket dob piacra, 99 párra korlátozva


Az Adidas X Crazyfast Bugatti cipőkről azt mondják, hogy “gyorsaságra és könnyedségre tervezték”

Az Adidas nagy meglepetést tartogat a focit szerető Bugatti-rajongók számára. A sportruházati és lábbeligyártó óriás a Bugattivel együttműködve piacra dobott egy új, limitált szériás futballcipőt, amely 99 párra korlátozódik az egész világon.

Az Adidas X Crazyfast Bugatti cipőkről azt mondják, hogy „gyorsaságra és könnyedségre tervezték”, és számos Bugatti-referencia található a dizájnban. A legszembetűnőbb a Bugatti Blue árnyalat feketével kombinálva, sötét háló az Adidas emblémán, és egy Ettore Bugatti jelvényt tartalmazó minta a hátsó negyeden. Nézzen alá, és észrevesz egy szénszálas betétet, amely hasonló a Bugatti hiperautóihoz. Ide tartozik még az Adidas („Impossible is Nothing”) és a Bugatti („Create the Incomparable”) jelszavai. Végül, a cipődoboz egyedülálló ebben a modellben, a tervezést a szénszálak szőtte ihlette.

Ahogy a nevük is sugallja, a cipők a széles körben elérhető Adidas X Crazyfast-on alapulnak, örökölve a technológiájukat, amelyek célja, hogy a futballisták a lehető legjobbat hozzanak ki játékukból. A jellemzők közé tartozik a könnyű Speedframe talplemez, a tartást és stabilitást biztosító Aerocage bélés, valamint az Aeropacity Speedskin egyrétegű, lélegző monomesh.

Természetesen nem sokan fognak Bugatti-témájú lábbelit hordani focizni, a legtöbb pár valószínűleg gyűjthető tárgyként megőrződik, vagy haszonszerzés céljából felforgatják. Ennek ellenére Nick Craggs, az Adidas Football vezérigazgatója és alelnöke elárulta, hogy a cipőket „2023 novemberében először kizárólag Rafael Leao és Karim Benzema fogja bemutatni a pályán”, vagyis valóban látni fogjuk őket akció.

A 99 pár rendkívül korlátozott elérhetősége miatt az Adidas és a Bugatti ezeket aukción kínálja fel. Az érdeklődők felkereshetik az Adidas Collect Web 3 platformot, ahol az aukció november 8. és 11. között zajlik. A szerencsés nyertesek egy „exkluzív digitális cipősdobozt” kapnak, így november 13-tól beválthatják a valódi cipőt. lásd ezeknek a pároknak a használtpiaci árait, amelyek várhatóan jóval magasabbak lesznek, mint a standard Adidas X Crazyfast 260 eurós (274 dollár) ára.