Kalapács alá kerül a Wall Street farklasai összetört Lamborghini Countachja

Ezt az 1989-es, súlyosan megrongálódott Lamborghini Countach 25. évfordulóját Leonardo DiCaprio vezette a híres baleseti jelenetben.

Három hónappal ezelőtt az RM Sotheby’s bejelentette, hogy elárverezi a The Wolf of Wall Street című filmben használt két Lamborghini Countach modell egyikét. Ezt az autót használták a film néhány csillogó felvételéhez, de nem az a hősautó, amellyel Leonardo DiCaprio karambolozott Jordan Belfort jelenetének újraalkotása közben. Ez az autó most aukcióra készül.

A súlyosan megrongálódott 1989-es Lamborghini Countach 25. évfordulóját a Bonhams elárverezi a november 25-i Abu Dhabi aukcióján. A film óta ez lesz az első alkalom, hogy az autót nyilvános aukción kínálják, és ugyanolyan állapotban van, mint volt. a hollywoodi sláger végén. Eladása 1,5 és 2 millió dollár között várható.

Bonhams azt mondja, hogy ez a Countach körülbelül 3 perc 11 másodpercig volt a képernyőn, és pontosan az az autó volt, amellyel DiCaprio karambolozott. Érdekes módon Martin Scorsese rendező nem volt elégedett a mutatványok során az autóban okozott károkkal, és egy platós teherautó többször is nekiütközött, hogy még nagyobb károkat okozzon. A forgatás során használt második Countachot decemberben aukcióra bocsátják, és valójában csak kibérelték a filmhez és 16 másodpercre a vásznon.

A nyertes licitáló nem csak magát az autót kapja meg, hanem elhagyja azt a szokást, amelyet DiCaprio viselt a baleseti jelenetek alatt, egy rendezői széket és egy deszkát, amelyet DiCaprio, Scorsese és Margot Robbie írt alá. A film DVD-i, és a gyártó cég hitelesítő levelei.

A Lamborghini mindössze 658 példányt épített a Countach 25. évfordulójából, és ez az egyike annak a 12-nek, amelyet az Egyesült Államokban Bianco Polo fényezéssel és hozzáillő fehér belsővel szállítottak.

VIDEÓ A MÉDIABIRODALOM PORTÁLON, KÉPGALÉRIA AZ EGYSZER MÁR LÁTTAM AUTÓT SZAKLAPON!

carscoop