A Mercedes-AMG PETRONAS Forma-1-es csapat és a Sherwin-Williams új együttműködése

A Sherwin-Williams Company, a vezető festék- és bevonatgyártó, valamint a Mercedes-AMG PETRONAS Formula One Team új együttműködést jelentett be.

A Mercedes-AMG PETRONAS Formula One Team hivatalos csapatpartnereként a Sherwin-Williams a csapat F1-es autóinak autófestékeinek és bevonatainak jóváhagyott szállítója lett. A kétszeres világbajnok Mercedes-EQ Formula E Teamtel kötött sikeres együttműködésre építve a Sherwin-Williams továbbra is a technológiai és termékalkalmazási innovációt szállítja az autóipar számára, a Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 Team és mások segítésére összpontosítva. ügyfelei szerte a világon elérik a következő szintű teljesítményt.

„Nagyon örülünk, hogy támogathatjuk a Mercedes-AMG PETRONAS Forma-1-es csapatot ebben az új partnerségben, és biztosak vagyunk abban, hogy a minőség és innováció több mint 150 éves múltja továbbra is előnyt jelent majd autói teljesítményében a pályán és azon kívül is.” Brian Gallagher, a Sherwin-Williams autóipari befejező részlegének elnöke és vezérigazgatója. „Mindkét szervezet bizonyítottan kiváló teljesítményt nyújt működésének minden területén, a termékteljesítmény, az innováció és a fenntarthatóság technológiai határait feszegetve, hogy iparágunkat előremozdítsa.”

„Izgatottan várjuk, hogy a Sherwin-Williams-t partner ökoszisztémánkban üdvözöljük, mint autóink hivatalos autófesték-szolgáltatóját” – mondta Richard Sanders, a Mercedes-AMG PETRONAS Forma-1-es csapatának kereskedelmi igazgatója. „Közös elkötelezettségünk van az innováció, a teljesítmény és a fenntarthatóság mellett, ami természetes partnerséget teremt. Kiváló hírnevük a globális autóipari bevonatiparban felülmúlhatatlan, és alig várjuk, hogy 2023-ban és azon túl is együtt dolgozhassunk.”

„A motorsport legmagasabb szintjén versenyezve mindig arra törekszünk, hogy munkánk minden területén a teljesítményt találjuk meg” – tette hozzá Andrew Moody, a Mercedes-AMG PETRONAS Forma-1-es csapatának fényezési és grafikai részlegének vezetője. „A Forma-1-es autók festésének aerodinamikai és súlyigényének egyensúlyba hozása, tökéletes felület kialakítása, valamint a rajongóinkat és partnereinket izgató és lekötelező lenyűgöző színezés olyan kihívás, amely minden évben nagy örömünkre szolgál. Alig várjuk, hogy a Sherwin-Williamsszel együtt dolgozhassunk, és kihasználjuk hatalmas szakértelmüket ennek a kihívásnak a leküzdésére.”