Szüreti tűzoltóautó ihlette pedálos autó 

Az alacsony szintű témájú pedálos autó a legjobb módja annak, hogy újszülöttet bemutasson az alacsonyabb életmódhoz, és Steven Hernandez számára ez nem csak ajándék volt elsőszülöttjének, de egy kaland, amely arra készteti őt, hogy testreszabja ezt a szüreti tűzoltóautó pedálos autóját. Ez volt az ünneplés módja, ürügy a gyűjtemény kiegészítéséhez, és egy olyan projekt, amelyre nem tudta várni, hogy megkapja a kezét. “Azt akartam, hogy a fiamnak legyen valami, amit megmutathat az autóm mellett a show-kon” – mondja Steven.

Ennek az egyedi pedálos autónak a nagy része messze volt a normától. Mivel a munkahelyi sürgősségi reagáló csoport tagja, Steven azt gondolta, hogy megfelelő lenne a tűzoltóautó testreszabása, nem pedig a szokásos pedálos autó. Családja szintén a Disney rajongója, tehát mindkét szenvedélyt egyetlen projektbe egyesítette, és a végeredmény egy tűzoltóautó, amely melegíti.

Az édességek vörös festékét, az egyedi gravírozást és a Disney falfestményeket egy részletes, földimogyoróvaj bőr és vörös ülés kárpitos kombó egészíti ki, amely jól játszik az alkalmazott arany díszítéssel.

Steve-nek nemcsak van egy olyan projektje, amelyben büszke lehet, hanem egy olyan út, amelyet fia, Andrew mondani képes lesz, szeretettel szállították, miközben megduplázódott, mint az első belépőjegy az alacsony siklás világába.