A DS egy stílusos, Alcantara üléssel felszerelt “apró” autót hozott létre

A testre szabott apró jármű egyszeri karácsonyi ajándék a Forma-E pilóta, Jean-Éric Vergne fiának.

Épp az ünnepi szezonban, a DS Automobiles bemutatott egy testre szabott, kisgyermekek számára készült felszállóautót. Az aprócska jármű nem eladó, ugyanis különleges ajándékként készült a Formula E dupla bajnok, Jean-Éric Vergne fiának.

Az egyszeri bébijárót a DS Design Studio Paris tervezte. Az exkluzív DS 4 E-Tense 225 Performance Line + ihlette, amelyet kifejezetten a versenyzők, Jean-Éric Vergne számára készítettek, így apa és fia egymásnak megfelelő járműveket vezethet.

A bébijáró karcsú teste szatén antracit szürkére van festve, lakkozott fekete grafikával. Az elülső rész a DS Automobile autóira emlékeztet, amelyeken személyre szabott „Leo” jelvény, DS-embléma, hűtőrács stílusú matricák és az autógyártó világítási aláírása látható. Az egyszemélyes ülés Alcantara kárpitozott, arany és kármin varrással. Ugyanez a kezelés tapasztalható a motorháztetőből kilógó, bőrrel bevont kormányon is.

A DS Automobiles szerint a jármű végsebessége és gyorsulása „az emberi képességekkel függ össze”, ezért a fiatal Leo Vergne-n múlik, hogy kiderítse, milyen gyorsan tud haladni. A szerencsés gyerek megtalálja ajándékát a karácsonyfa alatt.

Ami Jean-Éric Vergne egyedileg specifikált DS 4 E-Tense 225 Performance Line+-ját illeti, tavaly októberben vette át. A DS 4 konnektorról tölthető hibrid változatának zászlóshajója, amely 222 LE (165 kW / 225 LE) teljesítménnyel és 360 Nm (265,5 lb-ft) nyomatékkal rendelkezik, a közelmúltban 62 km-es (39 mérföld) zéró emissziós hatótávval bővült. A 2019-es és 2020-as Formula E bajnok számára készült különleges változatot a kiterjesztett kéttónusú felület (szatin antracitszürke / lakkozott fekete) és a motorháztetőn lévő kezdőbetűi különböztetik meg.

https://podcars.hu/ds-4-e-tense/