Íme a következő generációs NASCAR Rocket League stock autó csomag

A Ford Mustang, a Toyota Camry és a Chevrolet Camaro NASCAR versenyzői április 20-án érkeztek a Rocket League-be. A járművek, a liveries és még sok más a 2022-es NASCAR Fan Pass-on keresztül lesz elérhető a játékosok számára.

Mindhárom autó a játék “Dominus” autóján alapul, és számos igazi NASCAR élménnyel van felszerelve, így kedvenc versenyautójával játszhat kedvenc csapata festésében. A szurkolói bérlet 1100 kreditért érhető el a játékon belüli áruházban, és két további tartalomfrissítésre jogosítja fel a játékosokat, amelyek még ebben az évben megjelennek.

Rocket League 2022 NASCAR Fan Pass Trailer – YouTube

A bérlet a következő tartalommal rendelkezik:

-NASCAR Következő Generációs Ford Mustang
-NASCAR Következő generációs Chevrolet Camaro
-NASCAR Következő generációs Toyota Camry
-NASCAR Következő Generációs Motor Audio mind a 3 következő generációs autóhoz
-Következő generációs Goodyear Racing Wheels
-9 NASCAR Team matricák + Megfelelő játékos bannerek

-Toyota Camry
Joe Gibbs Racing #19

-Chevrolet Camaro
Hendrick Motorsports #5
Spire Motorsports #7
Trackhouse Racing #1
Richard Childress Racing #8

–Ford Mustang
Team Penske #12
Front Row Motorsports #34
RFK Racing #17
Stewart-Haas Racing #4

Mindezek mellett azok, akik megvásárolják ezt a tartalomcsomagot, még ebben az évben két további tartalomfrissítést is kapnak. Az első, amely idén nyáron jelenik meg, a tiszta NASCAR Next Gen promóciós matricákkal érkezik, amelyek inkább az egyes autók autógyártójára összpontosítanak. A második frissítés, amelyet őszre terveznek, NASCAR által inspirált matricákkal érkezik a Rocket League-specifikus járművekhez, beleértve az Octane-t, a Fennec-et és a Dominus-t.

A valóságban a következő generációs NASCAR versenyautók idén először léptek pályára, így a versenyzőknek több erő, de kevesebb leszorítóerő volt. A 670 lóerős (500 kW/679 LE) és a kevesebb tapadás előnyeit élvező autókat úgy tervezték, hogy jobban kiemeljék a vezető tehetségét.