A “Martini-burkolt” Hyundai Ioniq 5 megmutatja, hogyan nézhet ki egy modern Lancia Delta

A Hyundai Ioniq 5 retro-ihletésű kialakítása az autó egyik legfontosabb vonzerejének bizonyult, és egy adott példa tulajdonosa érdekes csomagolással szerelte fel az EV-t, hogy még jobban kiemelkedjen.

Néhányan azt mondták, hogy az Ioniq 5-nek van néhány árnyalata a Lancia Delta kialakításában, így most már martini festést sportol. Ez a festés elöl kezdődik, martini logóval a motorháztetőn, majd két többszínű csík fut le mindkét oldalon. A bejárati ajtókon nagy Martini logók is vannak.

Ez az Ioniq 5 már szerepel eladásra keresztül Central Garage Glarus Glarus Glarus Glarus, Svájc egy árcédulát 61.900 svájci frank ($ 64,993). Először februárban regisztrálták, és csak 500 km-t (310 mérföld) vezetett, így az első tulajdonosnak nyilvánvalóan nem volt lehetősége arra, hogy nagyon sokáig élvezze.

Míg a Hyundai külseje számos szalagcímet váltott ki a leleplezése óta, a belső tér ugyanolyan érdekes. Ennek az autónak a kabinját fekete vegán bőrben fürdették, ami nagyon különbözik az Ioniq 5 fehér vegán bőrétől, amelyet tavaly év végén áttekintettünk. Az autó kabinjának legszembetűnőbb aspektusai közé tartozik a sík padló, a csúszó középkonzol, a két küllős kormánykerék, a digitális műszeregység és a nagy infotainment képernyő. Ez tényleg egy szép hely, hogy időt töltsön, és míg a képeken az Ioniq 5 meglehetősen kicsinek tűnhet, a belső tér nagyon tágas.

Ez az autó fel van szerelve a Lond Range 72,6 kWh akkumulátorcsomaggal, amelyet egyes piacokon kínálnak, és egy pár elektromos motorral rendelkezik, amelyek együttesen 302 lóerőt és 605 Nm-es nyomatékot termelnek. 5,2 másodperc alatt elérheti a 100 km/h-t.

HYUNDAI LAKÓAUTÓ:

https://egyszermarlattamautot.hu/hyundai-staria-lounge-camper/