Az Iveco is segíti az orosz-ukrán háború menekültjeit

Az Iveco Group a legkorábbi szakaszaitól kezdve követte az ukrajnai invázió okozta szörnyű helyzetet, valamint az ukrán területen kialakult és folyamatban lévő fegyveres konfliktust. Határozottan elítéljük egy független és szabad állam fegyveres invázióját, és természetesen betartjuk az Európai Unió által Oroszországgal szemben jelenleg bevezetett szankciókat.

Mint mindig az Iveco Group számára, most is munkatársaink biztonsága és jóléte a legfontosabb számunkra. Az eszkaláció kezdeti jeleitől kezdve az első gondolataink és tetteink azon az akaratunk mintájára épültek, hogy támogassuk embereinket és családjaikat, valamint megértsük, hogyan nyújthatunk segítő kezet kereskedőinknek, beszállítóinknak és más érdekelt feleinknek a területen. a konfliktusról.

Ezt szem előtt tartva logisztikai és lakhatási támogatást nyújtunk az ország biztonságosabb területeire költözést választó ukrán kollégáinknak és családtagjaiknak, valamint kommunikációs és anyagi támogatást nyújtunk. Az országból kiköltözhető kollégáinknak és családtagjaiknak is segítünk, ha úgy kívánják. Azonos ellátást, amely kiterjed jogi és pszichológiai támogatásra, valamint speciális pénzügyi kezdeményezésekre a rászorulók számára, a konfliktus által érintett valamennyi munkavállaló számára biztosított: az Iveco csoport több mint 160 nemzetiségű közösséggel rendelkezik, és mindenben kiállunk. emberek.

Ezen túlmenően lépéseket teszünk a háborútól szenvedő lakosság támogatására különféle kezdeményezések révén, amelyek közvetlenül a helyi lakosság számára biztosítanak élelmiszert és egyéb javakat az alapvető szükségletek kielégítésére; lehetővé teszi az Ukrajnában onkológiai kezelés alatt álló gyermekek olasz kórházban történő kezelését; és különösen és aktívan támogatja a nők és a gyermekek jogait, többek között a menekülteknek szóló oktatási tevékenységek révén. Felmérjük termékeink természetbeni adományozásának életképességét is a humanitárius műveletek, valamint a civilek és az alapvető javak szállításának támogatására.