A Volvo Trucks is lépett

A COVID-19 vírus terjedésének megakadályozására a Volvo Csoportnál bevezetett intézkedések

“A COVID-19 vírus terjedésének megakadályozására a Volvo Csoportnál a következő intézkedéseket hoztuk:

A Volvo Trucks jármű értékesítői személyesen nem látogatják meg az ügyfeleket, azonban telefonon és e-mailben maradéktalanul állnak az Önök rendelkezésére.

Ugyanez vonatkozik a Volvo Csoport szervizértékesítőire is: a személyes kontaktust most kerülik, azonban e-mailben és telefonon bármikor elérhetőek!

Adminisztratív munkatársaink jórészt otthonról dolgoznak, és a megszokott módon telefonon és online állnak rendelkezésre.

A normál ügymenetet biztosítjuk.

MŰHELYEK:

A műhelyeink változatlan nyitva tartassál várják ügyfeleinket, az elérhetőségeik is változatlanok.

Munkatársaink egészségének megőrzése érdekében szigorú higiéniai intézkedéseket vezettünk be, melyek a dolgozók és az ügyfelek érdekeit egyaránt szolgálják.

1.       A telephelyekre beérkezők testhőmérsékletét a portaszolgálat megbízott munkatársai érintésmentes hőmérővel kötelező jelleggel ellenőrzik.

2.       A beérkező járművek fülkéjét a kollégáink először fertőtlenítik.

3.       Minden bejárathoz, az ügyféltérbe, a mosdókba fertőtlenítő kézmosó folyadékot helyeztünk ki, melyek használata mindenki számára kötelező.

4.       A megelőzés érdekében a munkafelvételen dolgozó kollégák 1 méteres távolságot kell tartsanak a beérkezőkkel szemben, a közvetlen kontaktust elkerülendő.

Ebben a helyzetben különösen fontos a szállítmányozás, hiszen rengeteg létfontosságú árura van most szükség.

A Volvo Hungária számára fontos, hogy biztosítsuk a járművek szervizelését, hogy teljesíthessék a feladatukat és ezáltal az áruk áramlását.

Mindenkinek kitartást kívánunk!”