Leonardo Di Caprio, az új 500-as projekt támogatója


Az új 500-as változást célzó, a Földnek szebb jövőt adni vágyó stratégiájának kidolgozásában az a sztár működött együtt a Fiat márkával, aki több mint 20 éve elkötelezett híve a klímavédelemnek és a biodiverzitás fenntartásának: Leonardo Di Caprio. Az amerikai színész és környezetvédelmi aktivista gyorsan a magáévá tette az új 500 filozófiáját, és felajánlotta támogatását a Fiat küldetéséhez.


A YouTube-on a mai naptól megtekinthető, a „La Prima” bevezető kiadást népszerűsítő „All-In” videókampányban Di Caprio mindenkit arra biztat, hogy kötelezze el magát a klímaváltozás elleni közdelem mellett. „Mindenkinek teljes erejével részt kell vennie.” – mondta beszédében. A Fiat is felvállalta a kihívást: jövőképének részévé tette a gondolatot, és megvalósította palettájának legújabb ékkövét, az 500-ast, a márka fennállásának első tisztán elektromos járművét. Az 500-as modern elektromos hajtáslánca is hozzájárul otthonunk, a Föld fenntartásához.


Az ötletek és projektek megosztásának stratégiája további olyan partnereket is érint, akikkel a Fiat az egyedi kivitelű modelleken dolgozott: ezek az új 500-as azon egyedülálló, különleges példányai, amelyek kalapács alá kerülnek, az árbevételt pedig a Leonardo Di Caprio vezetésével létrehozott Earth Alliance környezetvédelmi szervezetnek ajánlották fel.