Rajtad is múlik!

Karácsony előtt nem csak a bevásárlóközpontokban és a karácsonyi vásárokban, de az utakon is megnő a forgalom. Gyakoribbak a torlódások, a téli időjárás miatt az útviszonyok veszélyesebbek, és sajnos nem minden közlekedő igazodik ilyenkor a megváltozott forgalmi helyzethez. A rendőrség adatai alapján a közúti balesetek legfőbb oka a gépjárművezetők figyelmetlensége és a közlekedési szabályok be nem tartása.

Idén decemberig 532 ember veszítette életét a magyar utakon. Igen, megelőzhető lett volna! A Magyar Autóklub december utolsó heteiben indítja közlekedésbiztonsági kampányát, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy ebben az időszakban minden közlekedőnek kiemelten figyelnie kell az utakon. A család, a szeretet és a béke ünnepét ne árnyékolhassák be közúti balesetek és tragédiák!

Egy új, innovatív, kimondottan a Magyar Autóklub számára kifejlesztett hirdetőfelületen, napi szinten egy számlálón lehet követni a közúti balesetekben elhunytak számát. A két sokkoló installációt a Széll Kálmán téri és a Nyugati téri 4-6-os villamos megállóban helyeztük ki. A közlekedésbiztonsági üzenetet erősíti a forgalmas közlekedési pontokon látható, érzelmekre erősen ható plakátkampány is.

Rajtad is múlik, hogy milyen gyorsan pörög a számláló!

https://www.autoklub.hu/web/klub/hirek/rajtad-is-mulik/