“Kémesítve”

Az Audi és a Twentieth Century Fox együtt készíti a „Kémesítve” című film premierjét megelőző digitális tartalmat

Az Audi és a Twentieth Century Fox – együttműködésben a Blue Sky Studios csapatával – együtt készíti el a Will Smith és Tom Holland közreműködésével készült “Kémesítve” (Spies in Disguise) című animációs film világpremierjét megelőző digitális tartalmat. Az “Ebédszünet” címre hallgató videó a szuper kém Lance Sterling és a tudós Walter Beckett nyomába ered, előbbi karakterének hangját Will Smith, míg utóbbit Tom Holland kölcsönzi a filmben. Mellettük feltűnik az Audi RSQ e-tron is, az Audi első, kifejezetten animációs filmhez készült tanulmányautója is.

A videóban a kellemes és finom modorú Lance Sterling és a műszaki zseni Walter Beckett egy lélegzetelállító autós üldözésben találják magukat, amely Washington DC. utcáin és földalatti részein vezet. A rendkívüli páros előnyben van az RSQ e-tronban ülve, köszönhetően a tanulmányautó teljesen önvezető üzemmódjának és az extra, igény szerint aktiválható boost-képességének. A videó az alábbi linken tekinthető meg: audi.us/SpiesInDisguise

Az RSQ e-tron elektromos és teljesen önvezető tanulmány szoros együttműködésben készült a Blue Sky Studios csapatával. A koncepcióautóban robotpilóta üzemmód, nem mindennapi formai nyelvezettel megalkotott futurisztikus részletek – mint amilyen például a hologram sebességmérő- segítik a főhősök küldetését.

“Az akciókkal tarkított szuperkém történet olyan kreatív csatornát kínál nekünk, ahol megmutathatjuk a jövő mobilitásának lehetséges innovációit és technológiáit.” – nyilatkozta Sven Schuwirth, az Audi márka digitális üzletágáért és ügyfélélményért felelős alelnöke.

A “Kémesítve” című filmről
A Blue Sky Studios bemutatja a “Kémesítve” című animációs kém komédiát és kalandfilmet, amely a nemzetközi kémek ravasz, pörgős és egész világot átszelő életébe kalauzolja el a nézőt. Lance Sterling (Will Smith), a szuperkém és Walter Beckett (Tom Holland), a tudós szinte teljes ellentétei egymásnak. Lance egy udvarias, kellemes és finom modorú úriember. Walter pedig… nos, ő nem az. De amikor az események váratlan fordulatot vesznek, a nem hétköznapi párosnak együtt kell végrehajtania a végső küldetést, amelyhez egy szinte elképzelhetetlen álca szükséges. Lance-nek ugyanis át kell változnia egy bátor, kőkemény és fenséges… galambbá. Walternak és Lance-nek ekkor csapatként kell együttműködniük, különben az egész világ veszélybe kerül. A “Kémesítve” című animációs filmet Troy Quane és Nick Bruno rendezte Brad Copeland és Lloyd Taylor forgatókönyve és Cindy Davis története alapján, amelyet Lucas Martell, “Pigeon Impossible” animációs rövidfilmje ihletett. A filmben szerepet kapott Will Smith, Tom Holland, Rashida Jones, Ben Mendelsohn, Reba McEntire, Rachel Brosnahan, Karen Gillan, DJ Khaled és Masi Oka. A “Kémesítve” producerei Peter Chernin, Jenno Topping és Michael J. Travers voltak, vezető producerként pedig Chris Wedge és Kori Adelson működtek közre.

A “Kémesítve” című animációs film 2019. december 25-én érkezik az egyesült államokbeli mozikba.