Már semmi nem szólhat közbe a világbéke elérésébe :-)

A (Seat) CUPRA és az FC Barcelona globális szövetségben egyesítik erőiket

A CUPRA globális szövetséget kötött az FC Barcelonával, hogy annak exkluzív hivatalos autóipari és mobilitási partnerévé váljon, így a SEAT speciális autók részlege a következő öt szezonban a városi labdarúgó klubbal lép szövetségre.

Ez a hagyományos partnerségen túlmutató megállapodás három stratégiai pillérre épül. Az első az, hogy mindkét partner Barcelonából származik, és közös elképzelésük van a város imázsának erősítésére az egész világon. A második pillér az, hogy a két fél törekszik az ifjú tehetségek és az innováció előmozdítására. A harmadszor pedig az, hogy a két márka azonos módon vélekedik a szenvedély, az ambíció és az elhivatottság globális értékeiről.

Ebben a tekintetben a CUPRA és az FC Barcelona közötti szövetség világszerte egyedülálló élményeket teremt rajongói közösségének, és városi mobilitási projektek kidolgozását segíti a Camp Nou stadion körül.

A SEAT elnöke, a CUPRA igazgatóságának elnöke, Luca de Meo valamint az FC Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu a Camp Nou-ban találkoztak, mielőtt a Barça első hazai mérkőzését játszotta volna a La Liga 2019-2020-ban. “Ez az innovatív szövetség a világ egyik legnagyobb futballklubjával azt mutatja, hogy elkötelezettek vagyunk a CUPRA márka mellett, és a barcelonai mobilitás jövője iránt. Ezenkívül egy olyan univerzális intézménnyel való partneri kapcsolat jött létre a 340 millió fős bázissal rendelkező FC Barcelona, ami támogatni fogja globalizációs stratégiánkat “- mondta Luca de Meo.

Az FC Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu kijelentette: “Örömmel tölt el bennünket a CUPRA csatlakozása az FC Barcelona új hivatalos autóipari és mobilitási partnereként. Együtt új útra indulunk, olyan közös értékek alapján, mint a szenvedély, az ambíció és a csapatmunka. Ez egy olyan innovatív szövetség, amely lehetővé teszi számunkra, hogy egyedi élményeket kínáljunk rajongóinknak szerte a világon, és ezen keresztül lehetőséget kapjunk arra is, hogy együttműködjünk a városi mobilitás javítását elősegítő új megoldások kidolgozásában. “