Exkluzív BMW M Performance alkatrészek az új BMW M8 Coupé és az új BMW M8 Cabrio kvartettjéhez

A nagyteljesítményű luxus sportautók megjelenését, sportosságát és magával ragadó varázsát változatos opciók átfogó palettája fokozza, már a piaci premierrel egy időben.

A teljes körű versenysport-technológiával felvértezett új BMW M8 Coupé (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 10,5 – 10,6 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 238 – 242 gramm / km)* és új BMW M8 Cabrio (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 10,6 – 10,8 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 241 – 246 gramm / km)* néhány hónapon belül új mércét állít fel a hétköznapokban is kiválóan használható, nagyteljesítményű luxus sportautók prémium szegmensében: a BMW M8 GTE hosszú távú versenyautó technológiai arzenáljának legjava egy tömegtermelésben kínált kvartettben ölt új testet. Ugyanez igaz a BMW M Performance alkatrészek exkluzív palettájára is, amelyet a bajor prémiumgyártó már az alap BMW M8 sportmodellek (441 kW / 600 lóerő) és a felfokozott teljesítményű BMW M8 Competition sportmodellek (460 kW / 625 lóerő) piaci premierjével párhuzamosan elérhetővé tesz ügyfelei számára. Az utólagosan felszerelhető opciók mind megjelenés, mind sportosság tekintetében tovább fokozzák az új BMW 8-as sorozat csúcsmodelljeit és újabb szintre emelik az élsportolók személyre szabhatósági lehetőségeit. A BMW M Performance alkatrészek – a bajor prémiumgyártó legendás hagyományát követve – tökéletesen harmonizálnak egymással és kifejezetten az új csúcsmodellek karakteréhez igazodnak. A sportos megjelenésen túl ráadásul az opciók funkcionális szerepet is betöltenek, a könnyűszerkezetes járműépítés és az aerodinamika szempontjából egyaránt. Mindez nem utolsósorban a BMW M Performance alkatrészeket is fejlesztő BMW M GmbH átfogó motorsport-tapasztalatának köszönhető.

Szénszálból készült karosszéria-kiegészítők a minden korábbinál magabiztosabb kisugárzásért

A szénszálból készült BMW M Performance karosszéria-kiegészítők az opcionális extrafelszereltség részeként megrendelhető M Carbon külső felszereltségi csomaggal felszerelt új BMW M8 sportmodellek egyszerre dinamikus és elegáns, motorsportos kisugárzását fokozzák. Amíg a BMW M Performance küszöbtoldatok az új kvartett hosszan elnyúló jármű-sziluettjét nyomatékosítják, addig a szénszálból készült BMW M Performance hűtőrács és az ugyancsak szénszálból készült BMW M Performance oldalsó légkivezető-nyílások a magával ragadó első benyomást erősítik. A kifejezetten az új BMW M8 sportmodellek számára kifejlesztett, exkluzív alkatrészek egytől egyig kézzel készültek, a látványos szénszál-mintázatot pedig tökéletes felületkezelés és magasfényű polír borítja. A BMW M Performance alkatrészek így nem csupán az UV-sugárzás és a magas hőmérséklet, de a nagynyomású mosók káros hatásainak is ellenállnak. Ahogyan a BMW M Performance motorborítás is, amely a motorháztető felnyitását követően magával ragadó, intenzív motorsport-hangulatot áraszt.

A CIKKNEK MÉG NINCS VÉGE!
LAPOZZ A KÖVETKEZŐ OLDALRA!