Exkluzív BMW M Performance alkatrészek az új BMW M8 Coupé és az új BMW M8 Cabrio kvartettjéhez

A legkeményebb kihívások ellen: BMW M Performance sport fékbetétek

Rövidebb féktávolság, gyorsabb rendszerreakció és jobb hőálló képesség: a BMW M Performance sport fékbetétek több szempontból is kimagaslóak. A BMW Motorsport hosszú távú versenyfutamain kifejlesztett és tökéletesített alkatrészeknek köszönhetően a bajor prémiumgyártó ügyfelei versenyautós kormánymozdulatokkal, minden korábbinál dinamikusabb tempóban érkezhetnek meg egy-egy kanyarba az új BMW M8 Coupé és az új BMW M8 Cabrio volánja mögött.

BMW M Performance Pro sportkormány tökéletes markolattal

Az új BMW M8 sportmodellek határig tartó feszegetésekor kulcsfontosságú szerep hárul a BMW M Performance Pro sportkormányra, amelyet szénszálból készült váltófülekkel és szénszál/Alcantara vagy szénszál/bőr borítással kínál ügyfeleinek a gyártó. Speciálisan ívelt karimájának és Alcantarával húzott, precíz hüvelykujj-kiképzésének köszönhetően a BMW M Performance Pro sportkormány minden vezetési szituációban tökéletes fogást, és mint ilyen, tökéletes kormányozhatóságot garantál. Az élénkvörös jelzésekkel ellátott, szénszálból készült váltófülek – amelyek az opcionális extrafelszereltség részeként önmagukban, az új BMW M8 sportmodellekhez alapfelszereltségként kínált sportkormány kiegészítőjeként is megrendelhetők – az újdonságok motorsport-hangulatát fokozzák, ahogyan a BMW M Performance Pro sportkormány kék színű „12-órás” jelzése és a BMW M divízió trikolor árnyalatában pompázó, kék, világoskék és piros színű belső varrása is. A tökéletes motorsport-élményről csúszásmentes, prémium minőségű bársony-velúr BMW M Performance szőnyegek gondoskodnak, amelyeket látványos „M Performance” felirat, kontraszt-varrással öltött, bőrhatású szegélyezés, valamint a BMW M divízió kék, világoskék és piros trikolor-jelzése díszít.

Maximális védelem minden vezetési élmény között

A BMW M Performance alkatrészek stílusos és praktikus kiegészítői arról is gondoskodnak, hogy a bajor prémiumgyártó ügyfelei két vezetési élmény között makulátlan állapotban őrizhessék meg új BMW M8 sportmodelljeiket. A beltéri BMW M Performance takaróponyva például mindenféle kosztól és karcolástól óvja a garázsban parkoló gépkocsit, a nagynyomású mosóban is tisztítható kiegészítő ráadásul rugalmas poliészterből készült külső héjat és végtelenül puha, fényezésbarát belső bélést kapott. A takaróponyva méretre pontosan ráfeszül az új BMW M8 Coupé és az új BMW M8 Cabrio karosszériájára és olyan látványos stílusjegyeket visel, mint például a nyomtatott BMW-hűtőrács, BMW emblémák és BMW M feliratok. A BMW M Performance kerékzsákok ugyanakkor a keréktárcsák szállításában és tárolásában nyújtanak segítséget: megóvják a felniket a különféle szennyeződésektől, megerősített fogantyúik pedig jelentősen megkönnyítik a kerekek kézbe vételét. A zsákjelöléseknek köszönhetően mindegyik kerék könnyedén beazonosítható marad, a látványos BMW M Performance dizájn pedig a motorsport élvonalának hangulatát csempészi a garázsba.

Itt az új BMW M8 Coupé, BMW M8 Competition Coupé, BMW M8 Cabrio és BMW M8 Competition Cabrio