Meglepő, de nem vicc! Az Audi A7 Sportback nyerte a 2019-es „World Luxury Car” címet

Static photo Colour: Florett Silver

A New York-i Autószalonon hirdették ki, hogy a World Car Award 24 országból érkezett 86 zsűritagja az Audi A7 Sportback modellt tartja a legjobb új luxusautónak. Mi pedig videónkon megmutatjuk, hogyan hasít a testvére, az RS7 Sportback a nürburgringi aszfaltcsíkon.

Az Audi A7 Sportback három autótípus legjobb tulajdonságait egyesíti: formavilágában olyan, akár egy kupé, helykínálata egy limuziné, variálhatósága pedig akár egy Avant modellé. Ez a kocsi egy új stílusú Gran Turismo, amely dinamikus vezetési élménnyel, átgondolt digitális szolgáltatásokkal és az igények széles körét kiszolgáló térkoncepcióval hódít.

a7_sportback2_m.jpg

Az A7 Sportback a második Audi, amely elhozhatta a„World Luxury Car”címet az Audi A8 tavalyi győzelme után, viszont ez a márka tizedik „World Car Award” elismerése.

„Óriási megtiszteltetés, hogy sorozatban másodszor is elnyertük a „World Luxury Car” kitüntető címet. Büszkék vagyunk erre az elismerésre, hiszen nagyszerűen igazolja, hogy az Audi a különböző szegmensekben is képes vezető prémium kategóriás autókat fejleszteni” – mondta New Yorkban Hans-Joachim Rothenpieler, az Audi igazgatótanácsának a műszaki fejlesztésért felelős tagja.

Az Audi „World CarAwards” trófeái