A Hyundai és a művészet

A Hyundai Motor az 58. La Biennale di Venezia nemzetközi művészeti kiállításon folytatja globális művészeti patrónusi tevékenységét

⦁ A Hyundai Motor a La Biennale di Venezia koreai pavilonjának támogatójaként globális színtérre emeli a koreai képzőművészeket
⦁ A Hyundai világszerte képzőművészeti kezdeményezéseket támogat, többek között a Tate Galériában, a Los Angeles Megyei Képzőművészeti Múzeumban (LACMA), valamint a Koreai Kortárs és Modern Művészetek Nemzeti Múzeumában (MMCA)

A Hyundai Motor Company régóta támogatja a La Biennale di Venezia kortárs művészeti és kulturális fesztivált. Ezen szerepvállalását megerősítendő 2015 óta főtámogatója annak a koreai pavilonnak, ahol az idei évben nemek közötti különbségeket figyelembe vevő kritikákon és reflexiókon keresztül tárják fel a kelet-ázsiai modernizmus kérdéseit és történetét.

Az 58. Velencei Biennálé (La Biennale di Venezia) nemzetközi művészeti kiállítás kurátora Ralph Rugoff. A május 11. és november 24. között megrendezett fesztivál idei alcíme „Élj izgalmas időkben”; a 90 nemzeti pavilon 79 művész munkáit helyezi reflektorfénybe. 

A Biennale Arte 2019 – vagy, ahogy gyakran nevezik, a művészeti világ olimpiája – minden második