MINEK?!

A történelmi Magyarország sziluettjét ábrázoló autósfelségjel-matricákat osztogató akciósorozatba kezd a Mi Hazánk Mozgalom – jelentette be a párt elnöke hétfőn sajtótájékoztatón Budapesten.

    Toroczkai László emlékeztetett arra: a akciósorozatot a Get real Hungary elnevezésű “magyarellenes” szerveződés ellen tiltakozva határozták el. Ez utóbbi kampány keretében ugyanis arra bíztatták az autósokat, hogy a történelmi Magyarországot ábrázoló matrica helyett, a “megcsonkított trianoni országot” ábrázoló matricát ragasszanak a járművükre – tette hozzá.
 

   A Mi Hazánknak az a véleménye, hogy a történelmi Magyarország minden magyar számára olyan szimbólum, amely a nemzeti öntudat megerősítését szolgálja. Miközben a “megcsonkított Magyarország a magyarellenes erők szimbóluma” – mondta a párt elnöke.
  

  Vagyis “a megcsonkított Magyarországot ábrázoló autós matricák terjesztésének csak az lehet a célja, hogy még jobban megtörjék ezt a sokat szenvedett és nagyon sokszor elnyomott magyar nemzetet” – fogalmazott.
  

  A Get real Hungary szervezői rögtön azután megfutamodtak, hogy a Mi Hazánk felhívta a figyelmet a magyarellenes akcióra. Eltűntek a világhálóról és nem készültek el a “kicsi Magyarországot” ábrázoló matricáik – közölte.
  

  A Mi Hazánk viszont, ígéretét betartva, hozzákezdett a történelmi Magyarországot ábrázoló több tízezer matrica kiosztásához. Országszerte arra buzdítják az autósokat, hogy büszkén és bátran vállalják magyar identitásukat – fogalmazott Toroczkai László.