Formabontó hazai üzleti show mögé állt a BMW

Február 18-án indul az RTL Klub legújabb, hazánkban formabontóan új műsora, a lélegzetelállítóan izgalmas, biznisz-alapú tv-show, a Cápák között. A hetente jelentkező és a BMW Group Magyarország támogatását élvező műsorban a hazai üzleti élet öt kiemelkedően fontos szereplője előtt mérettethetik meg új ötleteiket, találmányaikat és start-upjaikat a befektetőket kereső vállalkozók.

Február 18-tól valódi nagyragadozók költöznek a képernyőre. Olyan emberek, akiktől eddig távol állt a média, a nyilvánosság, akik csendben üzleteltek és a háttérben mozgatták a szálakat. Most azonban vállalják a szereplést, hogy láthassuk, hogyan gondolkodnak, hogyan kötnek üzletet.

Amerikában vagy Angliában már sok éve népszerű az üzleti show, ami végre Magyarországon is látható az RTL Klub-on. Az új műsor címe, Cápák között. A sejtelmes cím természetesen nem egy, a víz alatti világot bemutató dokumentumfilmet takar, hanem egy lélegzetelállítóan izgalmas, biznisz-alapú tv-showt, melyben a BMW Group Magyarország is meglátta a lehetőséget és támogatja a műsor megszületését. Az együttműködés során számos felületen jelenik majd meg a BMW 530e plug-in-hibrid modell, videókban, kisfilmekben, promóciós anyagokban, mely Magyarország legnépszerűbb konnektorról tölthető üzleti limuzinjaként tökéletes közegre talál az új sorozatban. A BMW 530e limuzin 252 lóerős rendszerteljesítményével akár 50 km megtételére képes tisztán elektromos üzemmódban, és mint ilyen, a kompromisszummentes üzleti prémium autó megtestesítője.

A Lilu vezetésével zajló showban öt hazai üzleti nagyágyúval együtt ismerhetünk meg újabb ötleteket, start-up-okat, cégeket, találmányokat, amelyekbe aztán a befolyásos üzletemberek saját pénzükkel beszállhatnak, befektetőként részesedést vásárolhatnak – amennyiben meggyőzik őket a vállalkozók. Az ötletek prezentálása után a Cápák mérlegelnek és döntenek.

A CIKKNEK MÉG NINCS VÉGE!
LAPOZZ A KÖVETKEZŐ OLDALRA!