Máris tuningolják a megújult Lexus RC F sportkupét

Viszonylag visszafogott, de korántsem álszerény optikai csomagot dolgozott ki a japán Artisan Spirits tuningműhely a frissen átdolgozott Lexus RC F sportkupéhoz. A kit leglátványosabb eleme kétségtelenül a hátsó légterelő…

A Toyota és Lexus típusaira szakosodott japán tuningműhely, az Artisan Spirits pontosan húsz évvel ezelőtt kezdett el járművek külső és belső átalakításával foglalkozni. Ez idő alatt gyakorlatilag hiánytalanul feldolgozták a japán márkák palettáját, a haszonjárművektől a családi gépkocsikon át a szabadidőautókig mindenhez kínálnak optikai készletet. Legnépszerűbb csomagjaikat természetesen a sportos modellekhez kínálják – nem véletlenül készültek el rekord gyorsasággal az alaposan átdolgozott Lexus RC F kupéhoz tervezett csomaggal.

Az elemenként összeállítható tuning jóval visszafogottabb, elegánsabb, mint az eredeti, 2014-es alkotásuk, amikor domborított motorházfedéllel és szteroidtól duzzadó oldalsó borításokkal vadították meg a 477 lóerős sportkupét. Mégsincs hiányérzete az embernek, mert a decensebb orrkialakítás és a diszkrét függőleges uszonyban végződő küszöbtoldat harmonikus összhatását méretes hátsó GT szárnnyal ellenpontozták a tervezők. Az 1520 milliméter széles, büszkén magasodó spoiler helyett üvegszálas műanyagból vagy karbon kompozit elemből formált légterelő is kérhető a csomagtérfedél peremére; utóbbi kezeletlen, nyers idom, így a vevő fényezés helyett dönthet a víztiszta lakkozás és ezzel az indusztriális megjelenés megőrzése mellett.

A CIKKNEK MÉG NINCS VÉGE!
LAPOZZ A KÖVETKEZŐ OLDALRA!