“Enyhén, ízléstelenül cigányos”, egyedi lowrider pedálos autó

Számos oka van annak, hogy néhány alacsony szintű embernek nehezen tudja megszerezni álmainak Lowriderjét. Néhány vágyó alacsony szintű ember számára a pénzügyi bajok, az életváltozások és bizonyos gyártmányok / modellek szűkös elérhetősége lehetetlenné teszi az álomautó megszerzését. Csakúgy, mint apja, Jr. De La Torre egyéni Lowridert akart, sajnos van egy fő akadály az útjában; több mint egy évtizede van attól, hogy a legális vezetési korban legyen! Ennek ellenére mindenre vannak megoldások, és ebben az esetben a következő legjobb megoldás volt számára pedálos autó beszerzése. A pedálos autót az állapot megmutatására építették, és a 2012-es kiállításon volt látható Lowrider Magazine A Las Vegas Super Show, amikor egy néző ugrott a kijelzőre, ledobta a lemezjátszóról és károsította.

Újjáépítést terveztek, hogy ez a pedálos autó visszatérjen az állapot megjelenítéséhez, és az első dolog, ami rendben volt, a Fabian’s Body Shop-ba tett utazás volt, a kaliforniai Los Banos-ban. Egyszer ott a pedálos autót permetezték a Kolors Candy Blue házával, míg Rico Pinstriping, Merced, Kalifornia, adta az autó csíkokat. Alberto Herrera, a minőségi művészet, a kaliforniai Visalia-ban, a Toy Story film témájával, valamint Jr. és nővére falfestményével készítette a festéket. A Henrys Customs, az azusa (Kalifornia), egy régi iskola keksz-dobogást adott az ülésnek, míg Jr. apja, Shaggy telepítette az alpesi DVD-lejátszót és a Focal Audio hangszórókat. Krazy Kutting (Yuma, AZ.) Készítette a pedálokat, rudakat, kormánykereket és néhány más alkatrészt, mielőtt Jaime Castaneda (La Puente, Kalifornia) befejezte néhány gravírozással.

Jr. köszönetet szeretne mondani anyjának, hogy hagyta, hogy apja építse álmai pedálját, Henry’s Customs, Julio Rivera, Julio Ortiz, Krazy Kutting, Jake Blanco, Alberto Herrera és apja azért, hogy megmutassák neki az Aluljáró világát. Alig várom, hogy megnézze, mit csinál ez a fiatalember, ha elég idős ahhoz, hogy legálisan vezesse!