Toto a PETRONAS 50. évfordulóját ünnepli Malajziában

  • Toto Wolff 18-án, szerdán a hétvégi Szingapúri Nagydíj előtt látogatott el PETRONAS-ba.
  • A Mercedes-AMG PETRONAS F1 csapat vezérigazgatója és csapatfőnöke megállt a híres PETRONAS Towersnél Malajzia fővárosában, Kuala Lumpurban.
  • Toto készen állt, hogy megkezdje a hét ünneplést, amelynek középpontjában PETRONAS 50. évfordulója áll
  • A hétvégi Szingapúri Nagydíjon a csapat egy különleges, egyedi festést készít, PETRONAS híres smaragdzöld színével az autón.

A hétvégi Szingapúri Nagydíj előtt Toto Wolff meglátogatta a csapat címét és technikai partnerét, PETRONAS-t Malajziában. A szerdai (szeptember 18-i) látogatás egy hét ünnepléssel kezdődött, amikor a PETRONAS 50. évfordulóját ünnepli.

Toto találkozott korábbi PETRONAS gyakornokokkal, akik a Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team brackley-i gyárában kezdték pályafutásukat, és a vezetési stratégiákról beszélgettek. Bejárta a híres PETRONAS tornyokat is, és meglátogatta ikonikus Skybridge-jét.

A csapat hihetetlen kapcsolatot ápol a PETRONAS-szal, mióta a Mercedes 2010-ben munkacsapatként visszatért az F1-be. A cím és a technikai együttműködés nyolc konstruktőri világbajnokságot és hét pilóta-világbajnokságot eredményezett. A kapcsolat tovább növekszik, miközben azt kutatjuk, hogyan fejleszthetjük fenntarthatósági erőfeszítéseinket mind a pályán, mind azon kívül, beleértve a fenntartható üzemanyagokkal kapcsolatos izgalmas munkát a 2026-ra bevezetendő új erőmű-szabályozáshoz.

Lewis és George a jövő héten folytatja az ünneplést, miközben a hétvégi Szingapúri Nagydíjat követően Malajziába tartanak.


Éppen egy esztendeje tiltotta le a márka további megismeréséről a látássérült autós szakértőket a Suzuki pr-osa

Tudtad?

Mi az a blogger pont hu, az Egyszer már láttam autót pont hu, a Teszt a lelke mindennek pont hu, a GaszTROLL pont hu és a Trollverda pont hu honlapok, valamint a Begurulva – autó és kütyümustra és a podCARs pont hu podcast csatornák a Médiabirodalom lapcsoporthoz tartoznak!