A PETRONAS 50. évfordulóját különleges színnel ünnepelték Szingapúrban

  • A Mercedes-AMG PETRONAS F1-es csapata a PETRONAS 50. évfordulóját egy különleges, egyszeri festéssel ünnepli a hétvégi Szingapúri Nagydíjon.
  • A festés csak egy részét képezi az egyhetes ünnepségnek, amelyben a csapat címe és műszaki partnere is részt vesz.
  • Toto, Lewis és George a következő napokban Malajziába látogatnak, és folytatják az ünnepséget.
  • A képek itt és médiaoldalunkon érhetők el. Minden kép szerkesztői felhasználásra jogosulatlan

A PETRONAS 50. évfordulója alkalmából a Silver Arrows más megjelenést kölcsönöz a hétvégi Szingapúri Nagydíjnak. A W15 domináns színe a csapat címének és műszaki partnerének ikonikus smaragdzöldje lesz, amely felváltja az ezüstöt az orron és az oldaltartókon.

Mivel Malajzia határos az ázsiai városállammal, a Szingapúri Nagydíj a legközelebbi verseny a PETRONAS otthonához. Ezért megfelelő hely egy ilyen jeles évforduló megünneplésére. Az 1974-ben alapított PETRONAS a világ egyik legjelentősebb energia- és megoldásvállalatává nőtte ki magát, amely a Fortune Global 500® legnagyobb vállalatai közé tartozik.

A PETRONAS kitörölhetetlenül kötődik a csapathoz, mióta a Mercedes 2010-ben visszatért a sportba, teljes munkaruhában. A malajziai energiavállalat a kezdetek óta címtársa, és óriási szerepet játszott abban, hogy a csapat nyolc egymást követő konstruktőri bajnokságot és hét bajnoki címet szerzett. Vezetői címek, mind világszínvonalú üzemanyagokkal és kenőanyagokkal.

Toto Wolff, Lewis Hamilton és George Russell mindannyian ellátogatnak a malajziai PETRONAS-ba a következő héten a cég fennállásának 50. évfordulója alkalmából.

Toto Wolff, a Mercedes-AMG PETRONAS F1 csapatának vezérigazgatója és csapatfőnöke így nyilatkozott: „A PETRONAS-szal kötött együttműködésünk a legrégebb óta fennálló és még mindig erős. Közös meggyőződésünk és elkötelezettségünk az innováció és a teljesítmény iránt. Ez lehetővé tette számunkra, hogy ilyen hihetetlen sikereket érjünk el az elmúlt években, és a PETRONAS ennek középpontjában állt.

„Bármely cég számára, hogy elérje 50. évfordulóját, hihetetlen mérföldkő. Ezt hihetetlenül lenyűgöző, hogy a világ egyik legjelentősebb energiavállalatává nőtte ki magát. Bízunk benne, hogy még sok éven át folytatjuk kapcsolatunkat, és olyan izgalmas kihívásokkal állunk előttünk, mint a fenntartható üzemanyagok 2026-os bevezetése. Ez a festmény tehát nem csak az 50. évfordulójuk megünneplése, hanem a PETRONAS jelentőségét tükrözi. csapatunk történetét, és megtiszteli a közös utazásunkat.”

Lewis Hamilton így nyilatkozott: „Gratulálok a PETRONAS-nak az 50. évfordulójukhoz. Amióta 2013-ban csatlakoztam a csapathoz, PETRONAS minden lépésnél ott van. Olyan döntő szerepet játszottak a sikerben, amit élveztünk, és segítettek hat pilóta-világbajnokságra eljutni. Ezért megtiszteltetés, hogy egy ilyen fontos versenyen ünnepelhetjük ezt a mérföldkövet és közös utazásunkat.

„A festés hihetetlenül néz ki. Alig várom, hogy holnap lássam az autón a garázsban, majd pénteken a volán mögé ülhessek. Biztos vagyok benne, hogy a rajongók imádni fogják közelről látni, és ragyogóan fog ragyogni Szingapúr fényei alatt.”

George Russell hozzátette: „Nagyszerű megünnepelni a PETRONAS 50. évfordulóját Szingapúrban, és ezt egy különleges festéssel tesszük. A dizájn ragyogóan néz ki, és fantasztikus tisztelgés egy ilyen mérföldkőnek számító eredmény előtt. Címként és műszaki partnerként a PETRONAS szerves részét képezi mindennek, amit a pályán teszünk. Nagyszerű felismerni kapcsolatunk fontosságát az otthonukhoz legközelebb eső versenyen.

„Alig várom, hogy a jövő héten Malajziába menjek, hogy folytassam az ünneplést. Mindig nagyszerű meglátogatni a kuala lumpuri PETRONAS tornyokat, és találkozni azzal a sok emberrel, akik az elmúlt 50 évben hozzájárultak a cég sikeréhez, és a következő 50 évben is ezt fogják tenni.”


Tudtad?

Mi az a blogger pont hu, az Egyszer már láttam autót pont hu, a Teszt a lelke mindennek pont hu, a GaszTROLL pont hu és a Trollverda pont hu honlapok, valamint a Begurulva – autó és kütyümustra és a podCARs pont hu podcast csatornák a Médiabirodalom lapcsoporthoz tartoznak!