Sub Bass Monster nagykoncerttel vár az őrült járgányok versenye

Giorgi Gakheladze seen during Red Bull Soap Box in Tbilisi, Georgia on October 21, 2023

Vasárnap visszatér Magyarországra a Red Bull Ládaderbi

Vasárnap 16 év után tér vissza Budapestre a Red Bull Ládaderbi! A saját meghajtású, sufnituning kocsik őrült versenyén Sub Bass Monster nagykoncertjén és három minikoncerten is részt vehetnek az érdeklődők, a műsorvezető Tilla lesz. A Tabánban 11 órától ingyenesen látogatható az esemény.

Június 30-án öt fős zsűri értékeli a produkciókat és a versenyzők teljesítményét. A döntnökök csapatában Dobos Evelin színésznő és Tótka Sándor olimpikon kajakozó mellett Kajdi Csaba, Stana Alexandra és Szujó Zoltán is helyet kapott. De hírességekkel nemcsak a zsűriszékben találkozhatunk, minikoncerttel érkezik Dánielfy, Mehringer és kristoaf is, 17:55-kor pedig Sub Bass Monster szintén ingyenes nagykoncertje zárja az eseményt.

Az MNASZ “padlóra került” vezetője a ládaderbin is vállalja a bohóc szerepet

Lévén én is családos ember vagyok, kiemelném, hogy ez egy kortalan program, a legkisebbektől a legidősebbekig jöhetnek érdeklődők. Bízom benne, hogy őrültebbnél őrültebb járgányok lesznek, és el kell mondjam, a zenekar kicsit meg is orrolt rám, hogy miért nem indulunk mi is a versenyben, de sajnos nem fért bele az időnkbe” – árulta el nevetve Sub Bass Monster.

Önfeledt, őrült napra számíthat, aki ellátogat az eseményre. 11-től a paddockban tekinthetők meg az őrült járgányok, majd 13 órakor az első futam is elstartol. Hogy ki ér leggyorsabban a célba, csupán egyetlen szempont, a zsűri emellett értékelni fogja a járműtervezés kreativitását, valamint a versenyzők futam előtt bemutatott performanszát, amelynek része lehet tánc, jelmez vagy bármilyen showelem.

Till Attila mellett Matthesz Flóra és Farkas Gergely társműsorvezetők lesznek még a hangulatfelelősök, míg a verseny élő TikTok-streamjében a kortárs magyar rap egyik legizgalmasabb arca, Lil Frakk közvetíti az eseményeket.

További részletek a rendezvény hivatalos oldalán.

Tudtad?