Jobb, mint a Lego? A MEGA Barbie Corvette klasszikusan menő, és előrendelhető


A Barbie Corvette 805 téglából épült, és rágógumi rózsaszín külsővel rendelkezik, amely kontrasztban van a rózsa arany díszítésekkel.

A Barbie-film uralta a nyári kasszapiacot, és világszerte több mint 1,4 milliárd dollárt (1,1 GBP / 1,3 eurót) hozott össze. Ez elég nagy húzás, de a Mattel nem hagy pénzt az asztalon, mivel halkan bejelentették, hogy egy 1:18-as méretarányú Corvette Stingray Convertible-t kínálnak, amelyet a filmben szereplő ihletett.

Bár első pillantásra úgy néz ki, mint egy tipikus Lego Corvette, ez biztosan nem az, mert a Mattel és a Lego két különböző cég. Ennek eredményeként a Mattel saját MEGA márkájához fordult, amely korábban elkészítette az Aston Martin Vulcan és a Tesla Cybertruck téglaverzióit.

Barbie Corvette-jük 805 téglából készült, és rágógumi-rózsaszín külseje kontrasztban van a rózsaarany díszítésekkel, valamint a fehér virágokkal. A modell fehér falú gördülő gumikkal és mozgatható ajtókkal is rendelkezik. A legkiemelkedőbbek a görkorcsolyák és az elöl szerelt „elektromos motor”.

no images were found

A MEGA Barbie ’56 Corvette Stingray 80 dollárba kerül, és október 26-ig előrendelhető. Azonban ne várja el, hogy karácsonyra időben megérkezzen, mivel a készletet rendelésre készítik, és „március 29-e előtt szállítják , 2024.”

Ez sokkal megfizethetőbb, mint a fent említett Cybertruck, amely 250 dollárba kerül, és 3283 darabból készül. Tagadhatatlanul menő, állítható felfüggesztése, működő tonneau burkolata és lehajtható csomagtérajtója van.