Ezúttal németországi ralipályákon száguldozhatunk az otthoni fotelból :-D

{"Source" : "GeForce SHARE", "B64" : "eyJEUlNBcHBOYW1lIiA6ICJkaXJ0cmFsbHkyLmV4ZSIsICJEUlNQcm9maWxlTmFtZSIgOiAiRGlydCBSYWxseSAyIiwgIlNob3J0TmFtZSIgOiAiZGlydF9yYWxseV8yLjAiLCAiQ21zSWQiIDogMTAxMDcyNjExfQ=="}

Német pályák, sötétben?
Itt a K&H SIM Liga powered by HUMDA 5. rali bajnoki futama!


Túl van a félidőn a szimulátorosok legnépszerűbb hazai ralibajnoksága. Négy futam után nagyon szoros az élmezőny, talán ez köszönhető annak is, hogy mindenkit ösztönöz a K&H által felajánlott pénzjutalom, mely a dobogósokat illeti a szezon végén. De a sok kategóriának hála, azok körében is hasonlóan töretlen a lelkesedés, akik nem férnek oda a bajnokság elejébe. Az ötödik futamon a német aszfaltos pályákon kell a legjobban teljesíteni.


Licenszes versenyzők, bajnok navigátorok, amatőr pilóták, médiások, rajongók mindannyian megtalálhatók az indulók között, akik játszanak a K&H SIM Liga powered by HUMDA szimulátoros ralibajnokságában. Négy futam, négy különböző győztes. Ez is bizonyítja, mennyire erős a bajnokság!


A DuEn RALLY oldala szervezésében zajló sorozatban ingyenesen a részvétel és bármikor be lehet csatlakozni. A versenyzők izgalmas küzdelmet folytatnak nem csak önmagukkal, de a rallylive.hu oldal segítségével az eredményeiket össze tudják hasonlítani a kategória társaikkal is. Csak erősíti az igazi raliélményt, hogy a bajnokság facebook csoportjában minden egyes szakasz után nyilatkozhatnak a virtuális célban.


Ahogy az elmúlt három szezonban, így most is Pannuska Dávid állítja össze a gyorsaságik sorrendjét és ő felelős a napszakokért és az időjárási viszonyok kiválasztásáért is a futamokon. „Talán a német pályákat ismeri mindenki a legjobban, hiszen ezek a ’legegyszerűbbek’ a játékon belül. Próbáltuk egy kicsit megnehezíteni a játékosok dolgát, de bízunk benne, hogy mindenki élvezni fogja a versenyt!” – mondta Dávid, miután véglegesítette az ötödik futam programját.


ENVIRO Virtuális Német Rally következik, ahol az aszfaltos pályák nehézségét az adja, hogy a futam jórészt naplementében, vagy este zajlik. Vigyázni kell tehát a lámpasorokra is, hiszen egy hiba után nem ritka, hogy világítás nélkül kell megtenni a szakaszokat a következő szervizig.


Ahogy eddig is, most is 12 gyorsasági szerepel az időtervben, amit a megadott időintervallumon belül bármikor teljesíthetnek a játékosok. Természetesen a szakaszok egymás utáni sorrendje, az időjárás, a napszak és a pálya elhasználódása mindenki számára azonos, csakúgy, mint a szervizelési lehetőség is.


A futamot most is péntek reggeltől hétfő éjfélig kell teljesítenie azoknak, akik szeretnének még több pontot gyűjteni vagy csak élvezni szeretnék kedvenc sportjukat a szimulátorozás világában is. Mindenkinek jó szórakozást kívánnak a szervezők!