A Frank Stephenson Design által készített Prosperity I a párizsi légikiállításon mutatkozott be 

  • A jövő mobilitási tervezőháza, a Frank Stephenson Design és az eVTOL globális úttörői, az AutoFlight bemutatják a Prosperity I teljes dizájnját a Le Bourget Paris Air Show-n
  • A Frank Stephenson Design globális csapata által tervezett repülőgép belső kialakítását a múlt héten mutatták be, és a teljes méretű repülőgép egész héten látható lesz a kiállításon.
  • Frank Stephenson szerdán részt vesz a rangos párizsi légikiállításon
  • Az eVTOL (elektromos függőleges fel- és leszállás) kapszula, a Prosperity I 2023 februárjában világrekordot állított fel az eVTOL repülőgép leghosszabb, egyetlen elektromos töltéssel történő repülésében (250 km / 155 mérföld).

A jövő mobilitási tervezőháza, a Frank Stephenson Design és az eVTOL (elektromos függőleges fel- és leszállás) globális úttörői, az AutoFlight bemutatták a rekordot döntő eVTOL, a Prosperity I teljes belső kialakítását a Le Bourget Paris-ban. Légibemutató.

A Prosperity I tervezésénél a stúdió a csapat teljes spektrumát lefedte, beleértve a kapszula külsejét, belsejét, földi kezelését és csomagolását. Átfogó kreatív megközelítést követve a Frank Stephenson Design arra törekedett, hogy megtalálja a tökéletes egyensúlyt a forma és a funkció között, elegáns, szögmentes esztétikát biztosítva, amely a biztonság, a kényelem és az innováció érzését idézi.

Frank Stephenson, a Frank Stephenson Design alapítója így nyilatkozott: „A művészet és a tudomány ötvözésével, miközben a legújabb környezetbarát technológiát alkalmazzuk a tervezési mobilitás jövőjének alakítására, stúdiónk arra törekszik, hogy nagyszerű termékeket és járműveket hozzon létre, amelyek alakítják a mobilitás jövőjét. .

„Az AutoFlight projekt során a súly és a biztonság volt a legfontosabb szempontunk; ezek határozzák meg az iparágban végzett összes munkánkat, és a súlyt minimálisra kell csökkenteni a hatékonyság maximalizálása érdekében. Számos hibaüzemmódunk van annak biztosítására, hogy a jármű megfeleljen a legmagasabb biztonsági előírásoknak.”

A Prosperity I névre keresztelt AutoFlight jármű az eVTOL repülőgép leghosszabb, egyetlen elektromos töltéssel történő repülésének világrekordját állította fel idén februárban (250 km / 155 mérföld). A repülőgép fejlett tervezése megnyitja az utat a fenntartható tömeges légi mobilitás korszaka előtt, míg a kifinomult dizájn, amelyet a vezető Frank Stephenson Design tervezőház innovatív csapata készített, rendkívül kívánatossá teszi a jövő utasai és vásárlói számára.

A Frank Stephenson Design csapata világhírű tervezőket és úttörő látnokokat foglal magában különféle iparágakban, beleértve a mobilitást, az űrkutatást, az órákat, a babaüléseket és a hamarosan megjelenő űrkutatást.

A teljes méretű eVTOL kapszula belső és külső dizájnja egész héten látható lesz a rangos Paris Air Show-n, amelyen szerdán Frank Stephenson is részt vesz. 

Frank Stephenson így folytatja: „Ami a kapszula esztétikáját illeti, a szárnyak és a légcsavar elrendezése határozza meg a repülőgép általános megjelenését, a belső koncepció pedig rendkívül egyedi – ez egy új típusú tér, és egy nagyon érdekes kivitelezési csomag. A keresztmetszeti területeket minimálisra kell csökkenteni, hogy csökkenjen a légellenállás (az erő, amely ellenáll a légi jármű mozgásának), ugyanakkor a kabinnak kellően kényelmesnek és tágasnak kell lennie az utasok számára.”

„Ez egy izgalmas iparág a tervezés és a technológia élvonalában, és hihetetlenül izgalmas előre tekinteni a következő néhány évre, amikor elkezdjük látni ezeket a járműveket az egekben.”

Mark Henning, az AutoFlight Europe ügyvezető igazgatója így nyilatkozott: „Nagyon örülünk, hogy a Frank Stephenson Design-szal dolgozhattunk, és a velük való együttműködés olyan gördülékeny, dinamikus és inspiráló volt ebben a projektben, mint maga a Prosperity I. Frank korunk egyik leghíresebb és legbefolyásosabb tervezője a világon, és csodálatra méltó, ahogy a stúdió meghatározza a mobilitás jövőjét. Alig várjuk, hogy a jövő héten bemutassuk.” 

A Frank Stephenson Design házon belüli vagy műholdas tervezőstúdióként működik, amely a tervezési szolgáltatások teljes skáláját nyújtja. A kiválóságot ígérő megbízható tervezési folyamattal a stúdió ezt követi minden projektjében, amely mindig a tolltól papírra váltás első szakaszától kezdődik. A digitális világban ez a munkaforma egyre ritkább, de magának Franknak és a stúdiócsapatnak rendkívül fontos, hogy minden tervezési munkájuk megőrizze ezt az emberi érintést.

A Frank Stephenson Design csapata szerdán csatlakozik az AutoFlight standjához, a Chalet #200-hoz a Le Bourget Paris Air Show-n, hogy bemutassa a Prosperity I-et és beszéljen a dizájnjáról.