Dinamikus, ikonikus, esztétikus, pronyó

MB11 in Shiny-Graphite from ic! berlin eyewear MB11 in Shiny-Graphite from ic! berlin eyewear

A Mercedes-Benz, a Mercedes-AMG és az ic új szemüvegei és napszemüvegei!

A 2020-ban megkezdett együttműködés folytatása a Mercedes-Benz, a Mercedes-AMG és az ic között! berlin
Az új kollekciót a járművek vonalai, összetéveszthetetlen stílusa és színvilága ihlette
A különböző modelleket magas szintű viselési kényelem és filigrán formanyelv jellemzi
Az új Mercedes-Benz szemüveg a finom színek és a dinamikus, ikonikus formák összjátékára összpontosít; mind a klasszikus járművek, mind az új modellek szervesen áramló vonalai ihlették őket. A napszemüveg a klasszikus tisztaságot a hetvenes évek illatával ötvözi, így egy örök, időtlen kiadást alkot. Az AMG kollekció szemüvegeit kifejező, sportos dizájn jellemzi, és az AMG színvilágát és a járművek dinamikus vonalait egyaránt idézi. Minden keretet kézzel készítenek a cég saját berlini gyárában.

Az új Mercedes-Benz kollekció: finom színek és dinamikus formák összjátéka
Egyszerre feltűnő, elegáns és lezser: A két új Mercedes-Benz szemüvegkeret és a két új napszemüveg a Mercedes-Benz formanyelvén és esztétikáján alapul. A korrekciós modellek erőteljesen áramló kontúrjai különösen az EQS Sedan dizájnját tükrözik. A két napszemüveggel a viselők nyilatkoznak: itt különleges kontrasztot alkotnak a szögletes elemek és az áramló szerkezetek.

Az alábbi modellek közül lehet választani:
MB 11: jellegzetes klasszikus

Az MB 11 modell a klasszikus Navigator szemüveg új értelmezése – természetesen dupla híddal. Az EQS vonalai által ihletett modell különlegessége az új szárdizájn: a 90°-kal elforgatott szárelem, valamint az egyetlen 3 mm magas rugós elem, amelyre a Mercedes-Benz logóját gravírozták. Az MB11 modell Fekete/Rosé Gold, Fényes Grafit/Fekete, Pearl/Gun Metal és Gun Metal/Shiny Graphite színekben érhető el.

MB 12: időtlen stílusérzék

A Panto szemüveg ikonikus: az alul kerek, felül ovális szemüveg először az 1920-as években jelent meg; ma már a jó ízlés ismerőiként, időtlen stílusérzékkel különböztetik meg viselőiket. E klasszikusok ihlették ennek a kifejezetten harmonikus női és férfi modellnek a lágy formáit. Fekete/Rosé Gold, Shiny Graphite, Electric Powder Blue és Bronze színekben kapható.

MB 16: avantgárd progresszív

Azok, akik szeretik a mutatós megjelenést, megtalálták a megfelelő modellt az MB 16-ban. A sportos, progresszív megjelenésű napszemüvegek lehetővé teszik, hogy a divatdiktátorok tökéletesen megmutassák stílusukat. A szemüveg fekete, padlizsán és Gun Metal színekben kapható.

MB Shield 03: feltűnő kijelentés

Abszolút meghatározó darab az MB Shield 03, amely az előző két Shield modell folytatása. A kifejező monolencsés szemüvegek célcsoportja az önbizalommal rendelkező emberek, akik szeretnek nagyot nyitni. A szemüveg fekete, padlizsán és elektromos világoskék színekben kapható.

Az új AMG kollekció: sportos és kifejező
Ennek a kollekciónak a motorsporthoz való vonzódása összetéveszthetetlenül megmutatkozik a két szemüvegkeretben, illetve a napszemüvegben. Az AMG színvilágát, valamint a modellek dinamikus vonalait és kifejező, sportos dizájnját tükrözik.

Az alábbi modellek közül lehet választani:
AMG 08: dinamikus kialakítás

Az AMG 08 sportos szemüvegkerete lenyűgöz Navigator formájával, dupla hídjával és élénk színekkel a felső hídon. Gun Metal/Yellow, Black/Velence és Padlizsán/narancs színekben kapható.

AMG 09: erőteljes tervezési nyelv

Az AMG 09-cel a tervezők az AMG 03 és az AMG 04 sikertörténetét folytatják. A dioptriás szemüvegkeret kifejező formája a lencse felső szélén egy merész, színes részlettel sikeresen kiegészíti az AMG családot. . Elérhető Gun Metal/Yellow, Black/Velence és Padlizsán/narancs színekben.

AMG 10: kontrasztos akcentusok

Az előző AMG 07 modellhez hasonlóan ez a napszemüveg is ügyesen játszik a rugalmas rozsdamentes acél és a háromdimenziósan mart acetát hangerő- és színkontrasztjaival – különösen az Ecoorange/Black színkombinációban. Az AMG 10 Ecoblack/Graphite és Ecogrey/Padlizsán kombinációkban is elérhető.

AMG 11: sportos és jellegzetes

Az AMG 11 az AMG 02 és az AMG 05 modellek mintájára készült. Kifejezőség és letisztult formanyelv is jellemzi ezt a napszemüveget. Különleges kiemelés a felső híd feletti színes akcentus. A modell Gun Metal/Acid Yellow, Black/Velence és Aubergine/AMG Orange színekben érhető el.

Minden modell elérhető a hivatalos ic-től!

Az ic-ről! berlin
A szemüveggyártó ic! A berlint 1996-ban alapították Berlinben, és innovatív szemüvegeket készítenek kézzel Németországban, összhangban a cég filozófiájával: “Stílus. Made in Germany”. ic! A berlin modellek rendkívül könnyűek, rugalmasak, és különösen a világszerte egyedülálló, csavar nélküli csuklópánt-megoldás jellemzi őket. Manapság szemüveg az ic-től! berlint a világ több mint 60 országában értékesítik. A cég székhelye Berlinben van, és jelenleg több mint 150 embert foglalkoztat.