A Nuvei és a Mercedes-AMG PETRONAS Forma-1-es csapat egyesíti erőit az új Forma-1™ szezon előtt

A vezető globális fizetési szolgáltató és a Forma-1-es csapat több évre szóló szponzori szerződést ír alá

A Nuvei Corporation (“Nuvei” vagy “Vállalat”) (Nasdaq: NVEI) (TSX: NVEI), a kanadai fintech vállalat és a Mercedes-AMG PETRONAS Formula One Team ma bejelentette, hogy több évre szóló szponzori megállapodást köt, amely a következő időpont előtt kezdődik. a 2023-as F1-es szezon.

A Nuvei egy globális fizetési technológiai vállalat, amely arra törekszik, hogy felgyorsítsa ügyfelei bevételnövekedését a fizetéseken keresztül. A több mint 200 piacon elérhető fizetésfeldolgozási szolgáltatásokkal, beleértve a több mint 45 ország helyi elfogadását, a Nuvei összeköti az e-kereskedelmi vállalkozásokat ügyfeleikkel, bárhol is legyenek a világon.

A fizetések feldolgozásán és elfogadásán kívül a Nuvei full stack megoldása magában foglalja a befizetéseket és kifizetéseket, az optimalizálást, a hangszerelést, a csalásmegelőzést, a kockázatkezelést és még sok mást egyetlen, zökkenőmentes integráció révén. Az e-kereskedelem olyan korszakában, ahol az agilitás kulcsfontosságú az optimalizáláshoz, a Nuvei moduláris fizetési megközelítése a piac legrugalmasabb, legtestreszabhatóbb fizetési szolgáltatójává teszi.

A Nuvei székhelye Montrealban található, és a Nasdaq-on és a torontói tőzsdén is jegyzik.

„Nagyon örülünk, hogy a Nuveit hosszú távú partnerként üdvözölhetjük még a 2023-as Forma-1™ szezon kezdete előtt” – mondta Toto Wolff, a Mercedes-AMG PETRONAS Forma-1-es csapatának csapatfőnöke és vezérigazgatója. „A Nuvei a saját területén vezető hírnévnek örvend, globális lábnyommal. Az innováción keresztüli kiváló teljesítmény iránti elkötelezettség összhangban van értékeinkkel, ezért egy sikeres időszak elé nézünk, amikor szorosan együtt dolgozunk, miközben megosztjuk a Nuvei márkát globális közönségünkkel, és még több hasonlóságot találunk a sikerhez vezető megközelítéseink között.”

A Nuvei elnök-vezérigazgatója, Philip Fayer így kommentálta a bejelentést: „Mivel mi magunk is egy emberközpontú, technológia által vezérelt vállalkozás vagyunk, erősen azonosulunk a csapat szellemiségével, ami csak az egyik oka annak, hogy hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy csatlakozhatunk a Mercedeshez. – AMG PETRONAS Forma-1-es csapatcsalád.”

„A piac legagilisabb és legtranszformatívabb fizetési technológiáját kínáló vezető globális fizetési vállalatként tudjuk, mi kell ahhoz, hogy az innováció élvonalában legyünk. Büszkék vagyunk tehát arra, hogy az autósport történetének egyik legúttörő csapatához tartozunk” – tette hozzá Fayer.

„Örömmel jelentjük be új partnerségünket a Nuvei-vel a szezon kezdete előtt, és üdvözöljük őket partnerünk ökoszisztémájában” – tette hozzá Richard Sanders, a Mercedes-AMG PETRONAS Forma-1-es csapatának kereskedelmi igazgatója. „A Fintech egy feltörekvő iparág, és izgalmas, hogy ezen a területen az egyik vezető fizetési technológiai vállalattal partnerségre léphetünk. Közös értékeink biztosítják a platformot, amelyen izgatottak vagyunk, hogy sikeres, hosszú távú partnerséget építsünk.”

A 2023-as Formula One™ szezontól kezdve a Nuvei logó megjelenik a Mercedes-AMG PETRONAS Formula One Team pilótáinak sisakján és overallján, valamint a boxoverallokon és a csapatruházaton. A Nuvei a csapat tagjait, köztük Lewis Hamilton és George Russell sofőröket, valamint Toto Wolff csapatfőnököt és vezérigazgatót is használhatja majd az ügyfelek, ügyfelek és azon túlmutató marketingtevékenységeihez.