Omar lowrider pedálos autója

Néhány ember számára az alacsony szintûvé válás olyan, mint egy családi játék. Ha apád volt, vagy még mindig benne van, akkor követheti ezt a hagyományt, és bekapcsolódhat. Innentől kezdve, amikor felnősz, a gyerekeid csak ugyanazt az utat követhetik, és bekapcsolódhatnak is. Ez a helyzet a kaliforniai Oceanside-i Omar Mendoza esetében, mivel lenyűgözi az alacsony szintű hobbi és kultúra, mióta látta, hogy apja már korán autókkal foglalkozik. Egy nap arról álmodozott, hogy saját autóval rendelkezik, és Omar szerencsére ezek az álmok évekkel ezelőtt jöttek hozzá, még mielőtt még elég idős volt volna vezetni.

Amikor Omar 13 éves volt, a lehető legközelebb tette a saját autójának megvásárlásához, és pedálos autót vásárolt az építéshez. A következő két hónapban Omar keresett és keményen dolgozott az autó építésében, ahogy akarta. Miután maga elvégezte a karosszériát, Omar arra késztette Parker Airbrushing-t, hogy fektesse le a lila és ezüst mintákat, néhány csipetnyi csíkkal együtt. Anaheim Plating gondoskodott a krómozott bevonat szükségességéről, míg M.O. Kárpitozás Oceanside-ban, gondoskodott a barnás bőr belső tereiről.

Az utolsó érintés alkalmazásakor az Omar pedálos autóját számos kiállításon mutatták be, mint például a Lowrider Legends és a Cruisin ‘Califas autóbemutatók. Még díjat nyert a Las Vegas Super Show-n.

Végül Omar elérte a törvényes vezetési korot, és megvásárolta első valódi autóját, a ’87-es Monte Carlo LS-t, mint minden alacsony ember, mindig különleges hely lesz a szívében az első építéséhez, a pedálos autójához.