’50-es évek pedálos autója

A Garcia család küldetésben van. Küldetésük az, hogy tudatosítsák a Down-szindrómát, és mi lenne jobb módja ennek az üzenetnek a továbbítására, mint egy fia, Noé számára készült, egyedi gyártású pedálos autóval. Down-szindrómában született Noé szülei meg akarták osztani az útját, miközben megünnepelték erejét. Noéval a vezetőülésben találták a legjobb szállító járművet ennek az egyedi pedálnak.

Számos módosítással büszkélkedhet, a kocsit mind oktatás, mind szórakozás céljából építették. A legjobban szenvedélyes projektnek nevezhető, az egyszer elfelejtett pedálos autó felújításra került, amelyet azzal kezdtek, hogy Tintazba dobták. Miután a testet lecsupaszították és kiegyenesítették, egy kéttónusú paintjobot alkalmaztak, kezdve egy Candy Cobalt Blue-val egy ezüst alaprétegre, és azonnal követte egy Candy Oriental Blue és Pagan arany mintákkal.

A kék és sárga motívum kikapcsolja a kerékpárt, de a színválaszték mélyebb jelentéssel bír. Valójában ezek a hivatalos színek, amelyek a Down-szindróma tudatosságának ábrázolására szolgálnak. A kék olyan szín, amely terjeszti a boldogságot az emberek között, míg a sárga energiát idéz elő mind az elme, mind a test számára. Kombináltan felhasználva a megbízhatóság és a kitartás keverékét mutatja az optimizmussal és a Down-szindrómás emberek fényes jövőjével. “Ez volt a módunk, hogy megosszuk Noé utazását másokkal, és lehetőséget kapunk arra, hogy megosszuk tapasztalatainkat” – mondta a szülei. Hozzáadva: “Ezek a színek Noé utazását képviselik. A diagnózistól kezdve minden mérföldkőig, amelyet rövid életében elért, a mi módunk, hogy megosszuk a történetét, miközben tudatosítjuk a közösséget.”

Mi itt vagyunk Lowrider üdvözöljük a Garcia családot a Down-szindróma tudatosságának terjesztésére tett erőfeszítéseikről, és nagy megtiszteltetés számomra, hogy képesek voltunk ilyen hihetetlenül értelmes felépítésre. Hihetetlen volt látni ezt a családot a forgatás során. Mosolyuk erőteljes volt, energiájuk fertőző volt, és miközben a stúdióban töltött időnkre emlékeztetek, képességem van megosztani bátor tapasztalataikat. Ha többet szeretne megtudni a Down-szindrómáról, látogasson el a következő oldalra www.ndss.org.