Kék Crush pedálos autó

A hawaii Elite Car Club tagjaként David Domingo nehéz helyzetbe került. David pedálos autót akart építeni első fiának, de sajnos elfoglalt munkaterve tartotta őt úton, és nem volt képes erre.

Hamarosan lehetőség nyílt Davidre, miközben részt vett a 2012-es rendezvényen Lowrider A Las Vegas-i Super Show magazin, mivel egy beszélgetés hamarosan megoldást kínálna problémájára. David beszélt Greg DeAlba-val arról, hogy felveszik-e valamilyen munkát a Cadillac-on, amikor a pedálos autó témája felmerült. “A pedálos autó elképzelése Albert DeAlba fia pedálos autójából származik; volt olyan hangulata, mint amit építeni akartam” – magyarázza David. A pedálos autó célja az volt, hogy kitűnjön a pedálos autók tömegéből, és ezt néhány egyedi tulajdonság hozzáadásával tette; az egyik ilyen jellemző a behúzott működő fényszórók.

A végeredmény sokkal nagyobb volt, mint amit David elvárhatott volna, és pedálos autója már zajt okoz a show-körön. Valójában egy ideig elhagyja a pedálos autót az Egyesült Államok kontinentális területén, hogy néhány kiállításon részt vehessen. Miután a pedálos autó megjelenik a Lowrider A Las Vegas-i Super Show magazin jó úton viszi vissza Hawaiira.

David szeretné megköszönni a DeAlbas-nak, hogy lehetővé tette az építkezést —, különösen Greg. Szeretne köszönetet mondani Albertnek a Cal Blast-ból, Hernan-nak az Engrave It Inc.-ből és a Meda Custom Kárpitozásáért minden munkájáért.