’60-as évek korszakú tűzoltóautó pedálos autó

Al Luna, a régóta veterán, kiemelkedő szereplő volt az alacsonyabb szintű közösségben, mint az Identity Car Club egyik alapítója és befolyásos tagja. Feltámadta a Phoenixből származó nyugdíjas autóklubot, és néhány rövid év alatt, bebizonyította, hogy tankjában még mindig sok gáz van, és újjáélesztette a plakettet, amely a nap folyamán visszatért a Phoenix déli részén, a Central Avenue-n.

Noha Al-nak rengeteg segítsége volt a klub újbóli összehozásában, hajtása a család mellett volt. Az öregedéssel értékeink és felfogásunk megváltozhat. Nem rólad és az utazásáról szól; a családodról, otthonodról, majd az utazásról szól. Ahogy Al családja feleségével, Liz-kel nőtt, az autókiállítások néhány családi kirándulás részét képezték. Al és Liz a gyerekeket és az unokákat a családi hobbiba vonta be, segítve Al-t, hogy felkészüljön az utazásra ugyanazon eseményekre. Al unokája, Tiana alacsonyan aludt, mielőtt beszélni vagy járni tudott volna. Nagyapja körbejárta az autókiállításokat, és Tiana azonnal beleszeretett a kiállított kocsikba. Csak a mija szemébe került, és Al küldetése volt, hogy Tiana-nak pedálos autót találjon, amely jó családi projektet eredményezne.

Al megkapta ezt a lehetőséget egy helyi autókiállításra vezető úton. Ő és Liz úton voltak, és Al észrevette, hogy egy teherautó-ágy tele van hulladékkal. Megkérdezte a sofőrtől, hogy vásárolhat-e a 60-as évek korszakában működő tűzoltóautó pedálját, és később $ 40-ben Al és Tiana családi projektet folytattak. A projekt neve többnyire Tiana ötlete volt. Kedvenc színe kék, és Luna vezetéknevével spanyolul “hold” -ot jelent, a Blue Moon lett a pedál autó show neve.

Al nem vesztegetett időt a projekt elküldésére a Phoenix Showtime Customs-hez, ahol Chaio Mercado elkezdett teljesen funkcionális cirkáló szoknyák, egy kontinentális készlet gyártását, majd elment dolgozni egy kék festékrendszeren. Az édességkék pehelymintáinak kiegészítéseként a MacGyvers Customs a falfestményeket levegővel csiszolta. A finom vonalú csíkot Ron Hernandez mestercsík határozta meg. A gravírozás némi blinget adott a kis autóhoz, és Johnny Rendon készítette kézzel. A Streetwerx Autowerx OG kárpitozója Chaz egyéni üléssel fejezte be.

A Kék Hold bemutatásának két éve kötődési élmény volt Al és mija örökre meg fog osztani. A nagypapa természetesen gondoskodik arról, hogy ez a pedálos autó készen álljon a versenyre és a győzelemre! Beleértve a csodálatos Blue Moon kijelző lemezjátszóját, amelyen látható. Tiana most már több mint 16 díjat nyert a Blue Moonért, és bár ez korlátozódhat a kiállítások jövőbeli kiállításaira, ez a pedálos autó most egy családi kincs, amelyet Tiana emlékezetként tarthat Al nagypapjától.