Megújult a ferihegyi prémium váró

Megújult a Mastercard reptéri várójaAz új designt a Duna folyása ihlette

Az elmúlt hónapokban teljeskörűen megújult és 2023. február 1-től újra várja az utasokat a Mastercard Premium Lounge a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A fizetéstechnológiai cég új partner bevonásával nem csak a váró megjelenését, de az ott elérhető szolgálatásokat és az étel-ital kínálatot is frissítette.

Kényelmes és modern belső tér, megújult ételkínálat meleg ételekkel és vegetáriánus opciókkal, széleskörű italkínálat kávéval, teával, üdítőkkel és dedikált bárpulttal: csak néhány példa, hogy mi várja azokat a Mastercard Premium kártyabirtokosokat, akik 2023. február 1-től veszik majd igénybe a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér SkyCourt emeletén található Mastercard Premium Lounge-ot.

„Nagyon fontos számunkra, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsunk banki partnereinknek, amelyek egyediek és amelyeken keresztül máshol el nem érhető élményeket tudnak ügyfeleik számára biztosítani. A prémium szegmens kiemelt jelentőséggel bír, így nagyon fontos, hogy az ő igényeikre szabott, sőt, akár látens igényeket kielégítő szolgáltatásokat vehessenek igénybe, a Mastercardnál pedig szeretnénk élen járni ezen a területen is” – mondta a bejelentés kapcsán Eölyüs Endre, a Mastercard Magyarországért és Szlovéniáért felelős igazgatója.

A fizetéstechnológiai cég új partnerrel, a Plaza Premiummal együttműködve alakította ki az új koncepciót és szintén ők felelnek majd az üzemeltetésért is. A Mastercard számára pedig kiemelt fontosságú volt, hogy a cég márkaértékei a végeredményben is visszaköszönjenek.

„A Mastercard Premium Lounge évek óta óriási népszerűségnek örvendett a kártyabirtokosok körében, de úgy éreztük, ideje megújítani és azokhoz az elvárásokhoz igazítani, amit a Mastercard a prémium területen képvisel. Ez a folyamat egyaránt érintette a megjelenést, amit Budapest folyója, a Duna inspirált, de az anyaghasználatot is, amely során igyekeztünk a természetes anyagokra és fényekre helyezni a hangsúlyt. Természetesen a kínálatban elérhető ételek-italok minőségét, illetve a plusz szolgáltatásokat is szeretnénk még magasabb szintre helyezni” – mondta Szalkai Réka, a Mastercard magyarországi marketing igazgatója.

A magasabb minőségű szolgáltatással összhangban változnak az eddig is térítéses belépések feltételei. Az utasok a megfelelő Mastercard Premium kártyával és aznapra érvényes beszállókártyával az alábbiak szerint veheti igénybe a 65 fő fogadására alkalmas, megújult várót.


KártyabirtokosFelnőtt vendég2-18 év közötti gyermek2 év alatti gyermek
World Eliteingyenes1 fő ingyenes, további vendégek 8000 Ft/főingyenesingyenes
Platinumingyenes1 fő ingyenes, további vendégek 8000 Ft/főingyenesingyenes
Vállalati és Üzleti Prémiumingyenes1 fő ingyenes, további vendégek 8000 Ft/fő (max. 4 fő)
Arany/Gold4000 Ft8000 Ft/fő, bevihető vendégek: 1 fő+1 18 év feletti saját gyermekek létszámkorlátozás nélkül4000 Ft/főingyenes