A Brabusnak új hajója van, 4,8 literes V8-as és 900 LE

A Brabus Shadow 900 Stealth Green Signature Edition Spyder, Sun-Top és XC Cross Cabin útmutatókban kapható

A Brabus Marine nemrég mutatott be egy új hajót, amely még a leginkább exkluzív kikötőkben is megfordítja a fejeket, miközben körülveszi szuperyachts százmillió dollárba kerül. A Shadow 900 Stealth Green Signature Edition néven szerepel, amelynek célja a “ luxusnapi csónakázás újradefiniálása. ”

A többi Brabus Shadow 900 modellhez hasonlóan a Stealth Green Signature Edition kettős Mercury Marine 450R 4,6 literes V8 négyütemű versenymotorokkal működik, amelyek együttesen 900 lóerőt termelnek, tehát a név. A hajó a legalapvetőbb formájában 4100 kg (, 9038 lbs ) sebességgel hajtja végre a mérleget, és meghaladhatja a 60 csomót, több mint elég gyors ahhoz, hogy élvezze a szélét a hajában.

Hozzájárul az árnyék 900 ’ feltűnő megjelenéséhez a Stealth Green festékmunka, amelyet kiegészítettek a cég ‘ aláírási stílusa ’ grafikával, különféle szénszálas díszítéssel és matt fekete részletekkel.

Rengeteg tulajdonság található az új Brabus kabinjában is, amelyek mindegyike elérhető a sofőr számára. Tartalmaz egy pár nagyfelbontású rendszerkijelzőt egy frissített Brabus felhasználói felülettel, G-sokk figyeléssel, navigációs vezérlőkkel, motorvezérléssel, fedélzeti szórakoztató funkciókkal és különféle segédfunkciókhoz való hozzáféréssel. Bővített navigációs rendszer is rendelkezésre áll, amely két 9 hüvelykes képernyőt, egy 4G mobil WiFi útválasztót, egy VHF egységet AIS vevővel, egy Halo20 + radart ad hozzá, és egy 5 hüvelykes érintőképernyő az első társalgóhoz.

Míg Brabus a Shadow 900-at “ napos hajóként ” forgalmazza, többnapos kirándulásokhoz felhasználható, a fedélzet alatt található királynő méretű matracnak köszönhetően. Tartalmaz egy vezeték nélküli telefon töltőt, egy integrált elektromos WC-t, édesvízi rendszert és egy árnyékot. Számos opcionális extrát is kínálnak, köztük egy nedves rudazatot, gáztűzhelyet, új szénszálas alkatrészeket, légkondicionálót és tetőállványokat.

Brabus eladja a Shadow 900 Stealth Green Signature Edition-t Spyder, Sun-Top és XC Cross Cabin-üzenetekben.