A Nissan rúgja az SUV-t egy óriási új egyensúlyú cipővé

A Nissan együttműködött a New Balance-rel, megismételve a 327 cipő megjelenését egy speciális elektromos Kicks SUV-n, hogy új marketing kampányba kerüljön.

A Nissan Kicks e-Power 4WD alapjául szolgált ennek a projektnek, amelyet nyilvánvalóan nem a termelésre szántak. A SUV speciális csomagolást kapott, amely lefedi a teljes karosszériát és a hátsó ablakokat, így úgy néz ki, mint a New Balance 327 túlméretes példánya.

Ha a különböző textúrák és a cipő varrása nem volt elegendő, a Nissan cipőszempillákat is hozzáadott a motorháztetőre és egy egyedi tetőhosszabbítást, amelyet a SUV tetősínekre szereltek fel. Ez a kiegészítő a torta jegesedése, amelyet a cipő felső része után alakítottak ki, és arra késztet bennünket, hogy egy hatalmas láb becsúszhat a Kick kabinjába.

A Nissan Kicks 327 Edition egyszeri marad, ami minden bizonnyal csalódást okoz a folyamatban lévő sok cipő-témájú autós rajongó számára, mind a SUV, mind a cipők népszerűsítésével. Aki elkészít egy fényképet róla, hogy Japánban körbejár, elküldheti a Twitteren, és részt vehet egy különleges versenyen. A győztes tényleges JDM-spec-t kap Nissan rúg e-Power 4WD.

Nissan pár New Balance 327 cipőt is ad el néhány szerencsés követő számára azoktól, akik retweetelik a hivatalos posztot. Végül azok, akik Japánban élnek, január 24-én meglátogathatják a Tokióban, Ginzában található New Balance üzletet, annak érdekében, hogy matricát szerezzen, amely ingyenes csésze macchiato-ra cserélhető a Nissan Crossing Cafe-ban.