Melyikben mennél az utolsó útra?

Igen, megkérdeztük: Mustang Mach-E vagy Tesla halottaskocsi? Elnézést kérünk az őrült kérdésért; nem az volt az ötletünk. Coleman Milne, az Egyesült Királyságban működő hallók és limuzinok gyártója egyaránt rendelkezik flottájával. Igen, elektromos hajtású koporsótartók. Talán az EV hallóknak megvan az értékesítési pontja; elképzeljük, hogy ez a két zinger brosúrában lehet. Csendes temetés, most több csenddel! Meghal kétszer, ha az EV-halle elfogy a lé! Túl érdekes ahhoz, hogy átadjam.

A Coleman Milne Ford Mustang Mach-E EV erszényt Etive-nek nevezik, a Nyugat-Skót-felvidék folyójának neve. 2023 első felében lesz elérhető demókra, tehát ne halj meg még. Néhány szolgáltatás közé tartozik az üvegtető, a teljes hosszúságú lapos fedélzet, az erőátviteli csomagtérajtó, a teljes méretű csúszóasztal, a fedélzet alatti fiók, a megvilágított táblák és még sok más. Három teljes méretű hordozóhely és személyes emléktárgyak állnak rendelkezésre. A Mach-E erszény 75 kWh-os akkumulátorral rendelkezik, körülbelül 200 mérföld csonkított távolsággal, talán az átalakítás során hozzáadott extra láb miatt. Körülbelül 13 hüvelykkel magasabb és 61 hüvelyk hosszabb, mint egy szokásos Mach-E.

Másrészt Coleman Milne a Tesla Model S alapján a Wisper elektromos erszényt kínálja. A cég biztonságosnak, tisztanak, stílusosnak és innovatívnak tartja. Ez az elegáns, teljesen elektromos, nulla kibocsátású halottas egyetlen töltéssel 220 mérföldet tud megtenni. Nyilvánvalóan kielégíti az öko-temetések iránti növekvő igényt; hagyjuk, hogy saját házi feladatát elvégezze azzal, ami magában foglalja. A Mach-E-hez hasonlóan ez a Tesla teljesen testreszabott, hogy megfelelően illeszkedjen a kijelölt rakományhoz. Szeretjük az oldalsó kihúzható fiókokat, és maga a név, Wisper, nyugtató dimenziót ad egy egyébként kellemetlen témához.

Ezeket az egyedi elektromos hallásokat hozzáadjuk a gyors hallások, egyedi forró rúd hall, nevetségesen furcsa hallások, és ultra-luxus hallások amit a múltban fedeztünk. Halott vagy él, stílusosan kell gurulnod. Gondoljuk.

Motortrend