Az idei CES-en látták – Brunswick Veer elektromos hajó

A Brunswick olyan hajómárkák anyavállalata, mint a Boston Whaler, a Sea Ray és a Mercury. Csakúgy, mint a világ minden más szállítással kapcsolatos vállalata, ez is áttér az elektromos energiára. Az elektromos külső motorok mellett Brunswick a CES-t választotta új Veer csónakcsaládjának bemutatására, amelyek mindegyike elektromos meghajtással készül.

Az elektromos motorok a Mercury márka kiterjesztése, és Avator elektromos külső tábláknak hívják. Jelenleg a külső táblákat kisebb hajók számára szánják, mint például a 13 láb hosszú, két személyes Veer a Brunswick CES standján, amely mesés, a Brunswick tér felett helyezkedik el, millió dolláros Sea Ray 370, amelyet maga egy szörnyeteg pár benzinüzemű Mercury V12 fedélzet táplált.

A Veer csónakcsalád tavasszal lesz elérhető, alig $ 12 000-nél. A CES állványán lévő Avator motorok 7,5 E ( -nek feleltek meg az egy lóerős kimenet ), a három lóerős 20 E és az állvány legnagyobb elektromos külső felületének, a 35 E, ami körülbelül öt lóerővel egyenlő. “Ők ( a külső motorok ) fokozatosan egyre erősebbé válnak a technológia fejlődésével” – magyarázta David Foulkes, a Brunswick vezérigazgatója, aki maga a Boston Whaler tulajdonosa.

autoweek & google fordító