Az idei CES-en látták – Bugatti robogó

A Bugatti árai valahol $ 1,7 millió körül kezdődnek, és $ 18,7 millióra emelkednek a Voiture Noire, de ez az autókra vonatkozik. Bejuthat a ( vagy a ) egy Bugatti robogóba körülbelül $ 1200 esetén.

Igen, egy Bugatti robogó. Egy évvel ezelőtt a Bugatti egyesítette erőit a ByTech nevű társasággal, hogy az egyik Razor robogó megjelenésű dolgot Bugatti-ként jelölje meg. Bugatti testvérek gördülnek a sírjukba. Az idei CES-en a Bugatti javulást mutatott a — “Prémium elektromos robogó” -hoz.”

Kilenc — helyett nagyobb átmérőjű kerekeket — 10 hüvelyk és nagyobb fedélzeti területet kap. Valójában az egész kicsit nagyobb. Az új kerekeket pneumatikus gumiabroncsokba csomagolják, “fejlett beépített ragasztójavító mechanizmussal, amely önjavítja a lyukasztást.”

1000 wattos motorja 36v / 15,6Ah akkumulátorra van párosítva, amely állítólag 35 mérföld távolságban van. A töltő ehhez az “EB” betűk alakulnak.” A pocsolya fény újabb “EB” -et ragyog a murkiness-ben. Az önállóan rugózott robogó maximális sebessége 22 mph.

Most kellene vásárolnia? Vegye figyelembe, hogy ha a megfelelő időben vásárolt volna egy 57-es típusú Atlantique-t, akkor a befektetése több ezerre érne. Ha az érték nem emelkedik, akkor legalább a legmenőbb robogó lesz a skate parkban.

autoweek & google fordító