Airstream Camper

Airstream készítsen néhány luxus, fényes pótkocsit, amelyek határozottan törekvési — státusszimbólumok, vágy tárgyak, funkcionális bling. Bármit is szeretne hívni. És rajongók vagyunk — olyanok, mint a táborozók divatos szerszámórája. Sátorban aludhat, viselhet Timex-et, de talán az élet olyan szakaszában van, ahol a csúcsminőségű megoldás nagyobb elégedettséget nyújt Önnek. És amikor már arra gondolsz, hogy valami különlegesre szóródsz, mi lenne, ha elkészíted azt sokkal egyedibb? Írja be a Supreme x Airstream 22 láb hosszú utazási pótkocsit.

Úgy tűnik, hogy ez egy 22 láb hosszú Bambi, szerény az Airstream szabványai szerint, de nagyon kényelmes hely a táborozáshoz. Tágas, de szerény méretű, 4000 font alatt van, és sokféle járművel képes meghúzni. Eddig olyan jó.

Mit ad a Supreme a keverékhez? A legszembetűnőbb kiegészítések, legalábbis egy kempingben történő felállításkor, a hatalmas vörös napellenző, amelyen rá vannak csapva a “Legfelsőbb”, és a Legfelsőbb jelvények összetörése. Belül van egy vörös kárpitozott “ultraleather” kanapé, Supreme takaró és egyedi padló. Még több Legfelsõbb jelvény van benne. Ez visszafogott, összességében — egy normális Airstream élmény, néhány fényes színcsepptel —, ezért fontolja meg a Legfelsőbb érintéseket, hogy javítsák, ne pedig teljesen megváltoztassák az élményt.

A Supreme x Airstream a múlt hónapban esett vissza, amit meg tudunk mondani, egy kényelmesen exkluzív prémiummal egy tipikus Bambi 22-hez képest. Nem mintha számít, mindenesetre, mivel a — kitalálta — az Airstream már elfogyott. Halljuk, hogy 100 egység készült. Talán látni fogja a helyi táborhelyen, amely ragyogó kizárólagossága.

motortrend & google fordító