A Winnebago Hike 100 egy apró lakókocsi

Vontasd közepes méretű teherautóval vagy SUV — -vel, vagy talán még valami kisebbvel is.

A Winnebago új, szórakoztató méretű kiegészítéssel rendelkezik az utazási pótkocsi felépítéséhez. Hike 100-nak hívják, fizikailag kicsi lakókocsi-utánfutó ( ez a legkisebb Winnebago mégis! ) sok nagy pótkocsi-szolgáltatással. A Hike 100 közepes méretű teherautókkal és SUV-kkal vontatható. — fene, akár egy kompakt teherautó mögött is lehet, mint például a Ford Maverick vagy a Hyundai Santa Cruz. Ez a mini-Winnie-t valóban kívánatos utazási pótkocsivá teszi mindent meghúzni, ami már a műútban van. Nagyobb teherautók, természetesen, még azt sem tudnám, hogy ott van.

A 15,0 láb hosszú, 9,0 hüvelyk hosszú külső testtel a Hike 100 néhány lábnyira rövidebb, mint a Winnebago Hike, amelynek mérete 20,0 láb, 7,5 hüvelyk. Szűk test szélessége megegyezik a túrával 7,0 lábnál, 9,0 hüvelyknél, csakúgy, mint a teljes magasságú külső, 10,0 lábnál, 2 hüvelyknél. Száraz tömege 2700 font, és GVWR-je 4200 font (, ami körülbelül 1500 font cuccot tesz lehetővé, ami elég gyorsan összeadódik ).

Nincs szégyen a kis utazó utánfutók kalandozásában. Valójában intelligens — kompakt jellege lehetővé teszi a helyszíni tárolás megkönnyítését, még a vontatójárművel együtt lévő autópályákon is. Mivel a kisebb pótkocsik általában könnyebbek, a már létező családi SUV vontathatja őket egy külön “vontatókészülék” helyett, amely kevésbé gazdaságos a mindennapi használatra.

A kis táborozók fürge az úton, könnyebben manőverezhetők a kempingekben, és nagyobb spontaneitást tesznek lehetővé, mint a nagyobb pótkocsik. Minél nagyobb a pótkocsi, annál kevesebb a kemping lehetősége. A kis pótkocsik egyszerűen kevesebb stressz és kevesebb kapcsolódó költséggel végzik a munkát ( karbantartás, tárolás, üzemanyag, felszerelés stb. ). Többször is, a nagyobb pótkocsi-tulajdonosok bizonyosan csendben beismerték, hogy a nagy, tágas pótkocsik nagy PITA-k.

A Hike 100 31,0 liter édesvízzel, 4,75 liter fekete vízzel és 25,0 liter szürke víz tárolóval rendelkezik. Szeretjük, ha a szürke vízhez nagyobb mértékben osztják el, mint a fekete, mivel a szürke tartályok szinte mindig gyorsabban töltik fel. Kicsi, 6,0 literes vízmelegítővel, 18 000 BTU kemencével, 13,5K alacsony profilú tető légkondicionálóval, egy standard 190 wattos napelemmel ( rendelkezik egy második, hordozható egység ) hozzáadására vonatkozó rendelkezésekkel, és egy standard 20,0 font propántartályt. A Hike 100 gördül a 16 hüvelykes terepjáró Goodyear Endurance gumiabroncsokra, és tengelyemelőt hajt végre a jó távolság érdekében.

A Hike 100 öt különféle belső elrendezést kínál, hálószobát biztosítva 2-3 fő számára, és különféle alvási, ülő-, étkezési, tárolási és hátsó hozzáférési lehetőségeket kínál az ügyfelek számára. Különféle szolgáltatásokra van lehetőség: hűtőszekrény, hordozható indukciós főzőlap, hordozható trauma hűtő, fedett mosogató, nedves fürdő, elektromos napellenző, másodlagos ütő napellenző, anyanyelvi emelő, porszórt tetőtéri rendszer, stabilizáló emelők, tető létra, kültéri konyha, külső zuhany és még sok más. A Hike 100 néhány jó standard funkcióval és jó sokoldalúsággal rendelkezik egy ilyen apró pótkocsi számára.

A lényeg az, hogy egy olyan kis pótkocsi, mint a Winnebago Hike 100, megadja neked azt, amire valójában szüksége van: menedéket az elemektől és egy alvási helyet. Sajnos a kis utazási pótkocsik továbbra is sokat fizetnek, és bizonyos esetekben többet fizetnek a kompaktság kényelme érdekében. A Hike 100 ára még nem került felsorolásra a Winnebago weboldalán, de valószínűleg csak kissé délre halad a nagyobb túrától, amely $ 29,605-nél kezdődik.

motortrend & google fordító