Nem szép, de van annyira beteg, hogy hamarosan megépülhet

Szuperjachtok új magasságokba helyezése! A radikális hajó koncepciója egy emelt mesterkabin, bárral és végtelenített medencével, 125 lábnyira a víz felett

  • A Shaddai superyacht tulajdonosa és vendégei páratlan kilátást élveznének a környékükre egy emelt kabinból
  • A Yacht mesterkabinjában luxus hálószoba, étkező, teljesen felszerelt bár és üvegfallal ellátott végtelenített medence található
  • A tengerszint feletti magasságban egy strandklubnak akváriuma van a szoba közepén és egy üvegmennyezet a medencébe néz

Egy olasz tervező radikális koncepcióval állt elő, amelynek célja a szuperyachtok új magasságokba vitele –, ha valaki elég merész ahhoz, hogy a világ egyik iparmágnásává alakítsa.

A magasodó sügérrel, amely tartalmazza a fő lakosztályt, a 492 láb hosszú Shaddai a tulajdonosot és vendégeit tengerből az égbe hozza, ahol élvezhetik az állkapocs-leeső kilátást a környezetükre.

Az emelt kabin 1130 négyzetláb hosszú terasszal rendelkezik, és 125 lábnyira van a víz felett, így a tulajdonos rendkívüli erőérzetet biztosít, kilátással, mint még soha nem egy szuperjachton.

A tervező, Gabriel Teruzzi, aki megpróbálta a dobozon kívül gondolkodni legújabb koncepciójával, azt mondta, hogy a tulajdonos kabinja – végtelenített medencével van felszerelve, étkező és bár – lenne a tökéletes hely naplemente nézésére.

Teruzzi azt mondta: ‘ Innentől elérheti a magasabb hatalom érzését, amelyet a tenger és az ég hatalmassága vesz körül, és felhőket ér el, ahol minden tükrözi a helyét a világon: tetején.

‘ Ezenkívül a végtelenített medence határ nélküli víz vizuális hatását hozza létre, összeolvadva az égtel. ’

A Teruzzi egy jachtot lát el a legfinomabb luxusokkal, beleértve az olasz divatházak anyagait és textilét.

A tengerszint feletti magasságban a fő hátsó fedélzetet és az alsó fedélzeten lévő strandklubot egy üveges végtelenített medence egyesíti.

A 3000 négyzetméteres tengerparti klub akváriummal rendelkezik a szoba közepén, és a fő hátsó fedélzetet tele van a felső végtelenített medencéből eső víz hangjával fedélzet.

A jacht neve, Shaddai, egy héber szó, amelyet általában ‘ mindenható ’ vagy ‘ omnipotent ’ fordítanak angolul.

eruzzi szerint a szuperyacht futurisztikus alakját a kortárs építészet ihlette, és hozzátette: ‘ A földről való feljutás már a kezdetektől emberi vágy volt.

‘ Vannak olyan értékes példák, mint a Bábel tornya, az egyiptomi piramisok és ma a csodálatos felhőkarcolók.

‘ A felhők megérintésének vágya továbbra is jelen van a legerősebb elmékben. ’ 

dailymail & google fordító