A Lego Technic új Bugatti Bolide költsége csupán 0,001 százaléka a valódiénak

Míg az igazi autó több mint $ 4,2 millióba kerül, addig a Lego készlet csak $ 49,99-ig kerül. Melyiket szeretnéd?

A párizsi 36. Automobile Internationale fesztivál tervező szakemberei szerint a Bugatti Bolide volt a legszebb hiperkocsi a földön, 2021-ben. Egy mennydörgő 8,0 literes quad-turbo W16-mal 1,824 lóerővel ( 1,360 kW / 1,849 PS ), talán nem meglepő, hogy ez a bemutató autó € 4 millió ( $ 4,2 millió USD jelenlegi árfolyamon ). Most azonban van egy kissé költségvetés-barát módszer a 2021-es ’ legszebb hiperkocsi birtoklására.

Lego és Bugatti ma bejelentették, hogy a 905 darab Bugatti Bolide A Technic Speed Champions készlet már elérhető $ 49,99 esetén az Egyesült Államokban. Ez azt jelenti, hogy van mód arra, hogy egy darab francia hiperkocsi lényegét birtokolja, és ez mindössze 0,0011 százalékba kerül, mint az igazi üzlet.

És ehhez lenyűgözően átadott skálát kap Lego modell az autóból, amely nagyon hatékonyan rögzíti műszaki feleslegét, és három hüvelyk ( 8 cm ) magas, 12 hüvelyk ( 31 cm ) hosszú és öt hüvelyk ( 13 cm ) széles. A fekete és a sárga színrendszer mellett matricákkal is rendelkezik, amelyek megfelelnek az igazi autó matricáinak, ideértve az X-motívumokat a kerékre szerelt szellőzőnyílásokon.

A készlet az élet szempontjából is részletezi, mint például egy működő kormánykerék, ollóajtók és egy mozgó W16 motor. Ezen felül jellemzői a Bolide kapucnis gombóc és X alakú hátsó lámpák, hogy kerekítsék a megjelenést.

“ Nagyon izgatott vagyok az új modell miatt. Lego Technic tervezőink csodálatos munkát végeztek ennek részleteivel extrém Bugatti formatervezés,” mondta Niels Henrik Horsted, a LEGO Technic & Speed Champions termékvezetõje. “ A Lego téglákkal bármit elkészíthet, amit el tud képzelni, és a LEGO Technic elemekkel valódi építhet. Mindig szenvedélyesen foglalkoztam a mérn

öki munkával, és ennek a modellnek a részletei és a dizájnja teljesen lenyűgöző — Alig várom, hogy magam kezdjem el építeni. ”

Bár ez 905 darabból áll, Lego szerint a készlet kilenc éves vagy annál fiatalabb építők számára alkalmas. A legtöbb piacon jelenleg értékesíthető Bugatti Bolide készlet fantasztikus módja az új év stílusos elindításának.

carscoops & google fordító

https://egyszermarlattamautot.hu/lego-marciusban-elinditja-az-1-466-darabos-ford-gt-szettet/