Egyedi Rolls-Royce Cullinan

Nyilvánvaló, hogy több mint 250 000 dollárt költöttek ennek az egyedülálló Cullinannak a létrehozására, amelyet majdnem $ 630 000-nél adtak el

A Rolls-Royce Cullinan az egyik legdrágább termelési SUV a bolygón. A Bentleys, a Lamborghinis és más luxusmárkák tengerében kiemelkedik. Ez azonban nem volt elegendő egy vállalat számára, és a figyelem iránti igény kielégítése érdekében elkészítették ezt a KULCSVÁN Kiadásnak nevezett alkotást.

Egyértelművé téve, hogy a Keyvany az a cég, amely a “ -nek sikerült a piacon a legagresszívabb és legminőségibb szén-dioxid-csomagot előállítani, a hirdetés szerint ”. A megjelenés alapján Keyvany nem különbözik túl Mansory-tól, azzal a különbséggel, hogy sokkal kevésbé híres. A “ frissíti a ” -et erre Rolls-Royce szinte teljesen esztétikai jellegűek.

A túlnyomó többség a “ aero ” darabok szénszálak bitjei és bobjai. Ide tartoznak az egyedi tükrök, a tető spoiler, a hátsó ajak, az oldalsó szoknyák, a széles test sárvédők, a hátsó diffúzor és az első lökhárító beépített LED-es fénysugárral. Az Ecstasy eredeti szelleme eltűnt a kristály változat mellett, és az autó az MV kovácsolt kerekein ül. Az autó egyetlen mechanikus változása, amelyet a hirdetésben találhatunk, a süllyesztő összeköttetések hozzáadása.

“250 000 dollárt költöttek ennek az abszolút csodálatos műnek amegszületésére” A szépség minden bizonnyal a néző szemében van, de ez számunkra nem tűnik művészetnek. Több, mint mi történne egy Rolls-Royce Cullinan-nal, ha elérhető lenne a Need For Speed Underground modern verziójában.

Természetesen nagyon sok szeretni kell ezt a hülye erőfeszítést, hogy nagyobb figyelmet fordítson az önmagára. Még mindig sportol egy 6,7 literes kettős turbófeltöltésű V12 motor, nyolcfokozatú automatikus és négykerék-meghajtás. Ezenkívül a Rolls-Royce Starlight Headliner és a Burnout Gray gyári festékkel is rendelkezik.

A Keyvany partnerének Creative Bespoke szerint ezt az autót SEMA bár nem találtunk bizonyítékot arra, hogy azt valóban ott mutatták ki. $ 639,800-at kérnek eBay erre a SUV-ra. Ennek ellenére csak 691 mérföld van, tehát ha el tudná távolítani ezeket az AutoZone stílusú hamis szellőzőnyílásokat oldalról, akkor legalább kissé kevésbé ostobanak tűnhet.

carscoops & google fordító