Bowlus Volterra luxus lakókocsi

Kerekítettük a sarkot, és ott volt. Íme, a Bowlus Volterra teljes csiszolt dicsőségében intett minket, alacsonyan minket, egy éjszakás tartózkodásra. Udvariasan köteleztük és éjszaka betelepedtünk, és normális volt az a próbálkozás, mintha egy $ 310 000 luxus utazási pótkocsiban maradnánk, tökéletesen normális. Azonnal megbocsátottuk magunkat, hogy vásároljunk lottójegyeket, megígérve, hogy ha megnyerjük a jackpotot, akkor az első dolog, amit vásárolunk, a Bowlus Volterra. Úgy értettük.

A Bowlus Road Chief Volterra utazási pótkocsi teljesen elektromos, kombinálva a retro megjelenést a legkorszerűbb technológiával. Indukciós főzőlapjával, Starlink nagysebességű műholdas internettel, hidronikus fűtési rendszerrel, AeroSolar beállítással, 17 kWh lítium elemmel, 3000 W-os inverterrel, levegőn keresztüli megfigyeléssel rendelkezik, tartalék kamera és még sok más.

Az Airstream és más utazási pótkocsiktól eltérően a Bowlus bejárati ajtóval rendelkezik. Szó szerint. Az alumínium ajtó, amely önmagában csodálatos és házszerű ajtógombbal van felszerelve, a pótkocsi elején helyezkedik el, nem pedig az oldalán. Ezért a nyelv tornác területként szolgál. Nagyon izgalmas.

Míg a szokásos pótkocsi szó szerint egy kerekes dobozra hasonlít, a Bowlusnak nincs olyan merőleges, merőleges széle, amely egyszerűbb felépítést tesz lehetővé. Mint egy szándékosan megtervezett repülőgép-törzs, sima és kanyargós minden megfelelő helyen — ami illeszkedik, tekintve, hogy az eredeti tervező, Hawley Bowlus részt vett a hírhedt “Szentlélek” építésében. Louis “repülőgép. A leeső esőcsepp alakjához hasonlóan a Bowls aerodinamikát is kivált. Nem csodálhatja meg az eredeti alumínium szegecselt utazási pótkocsi korszerűsített, futurisztikus retro alakját. ( Igen, csak egy kicsit megelőzi az Airstream-et. ) A szegecsekről beszélve — a Bowlus repülőgép-minőségű alumínium héja több mint 5000 szegecset tartalmaz.

Amint azt a külső jelzi, a belső rész úgy érzi, mintha repülőgépen lenne, levonva a felső csomagtartó rekeszeket. A kis, felső mennyezeti szellőzőnyílásokkal kombinálva néhány lábonként emlékeztet bennünket egy ( tengeralattjáróra, ha Disneyland tapasztalatán megyünk keresztül, mivel tudod, többségünk valójában nem ismeri a tengeralattjáró belső tereit ). Különben is, úgy érzi, hogy egy kerek csőben vagy. Belülről valóban értékelheti, hogy minden elemnek meg kell felelnie ennek a kerekítésnek — az üvegnek és a falemezeknek például meg kell osztaniuk a görbületet. Még a művészileg leginkább károsodott is igazolhatja, hogy a görbékkel nehezebb kezelni, mint az egyenes vonallal.

Alakja és megjelenése szerint a kúpos hátsó úgy érzi, mintha egy előkelő, de fejjel lefelé fekvő kenu — ismét lenne, mintha valaki valóban tudná, milyen érzés egy felborult kenuban lenni. Ahelyett, hogy kétségbeesetten vizet futtatna, és bátorságot gyűjtne a gyönyörűen faragott kenu elhagyására, elégedett vagy. Végül is ez a hálószobák.

A fejed a széles végén megy, a lábad a keskeny vég felé tartva. Ez azt jelenti, hogy lefekszik, majd aludni fordul. Fel lehet dudálni az ívelt falnak, ami szokatlan az alváshoz. Ha kíváncsi lenne, egy szabványos téglalap alakú matrac nem fog működni ennek a meglehetősen háromszög alakú beállításnak a segítségével, amely több matrac kombinációjából áll. Ennek a beállításnak PITA-nak kell lennie, amikor a lapokat ragasztják. Ismét az egész kanyargós, nem pedig négyzet alakú. ( A belső ajtók négyzet alakúak, mivel a tetején elegendő beépített hézag van, ez az utazási pótkocsik általános gyakorlata. )

A ( nyitott ) fürdőszoba ajtaja átfedi a csarnokot, és hálószobaként működik, így valódi zárt ajtó hálószoba élményt nyújt, amely megakadályozza az éjszakai zavaró képességeket. A zuhanykabinnak a fürdőszoba ajtajával szemben történő kinyitása lezárt fürdőszobát, zuhanyzót és mosogatót hoz létre a hálószoba és a nappali között. A hordozható biliommal felszerelt fürdőszoba, ahonnan a lábad a folyosóra lógnak, valószínűleg a Bowlus legalsóbb eleme. Nem mintha egy fenséges porcelán tróc egyáltalán ésszerű lenne, ám mégis úgy érezzük, hogy egy nagyon képzeletbeli csapda emeli az élményt. A WC-vel szemben a folyosón túl található zuhany teak ülésekkel és padlóval rendelkezik. Két szekrény van ( a kevesebb küzdelemért ) bárokkal, hogy ruhákat lógjanak.

A nappali és a konyha együttesen alkotják a belső terek nagy részét. Az egyik oldalon kanapé, a másik oldalon asztal található, mindkettő alatt hűvös, puha, szoros fiókokkal. Egész nap kinyithattuk és bezárhatjuk ezeket a fiókokat. Két felső tetőablak és nagy oldalsó ablak a belső teret a természethez kötődik, a természetes napfény kiküszöböli a klaustrofóbia érzéseit. Az elülső konyhában az egyik oldalon indukciós főzőlap és hűtőszekrény, a másik oldalon mikrohullámú sütő és kis mosogató található. Természetesen ez nem a legfinomabb konyha, de úgy érzi és néz ki, mint bármely más utazási pótkocsi konyhája. Ó, és a padló fűtött.

Az aerodinamika kettős súlya. 3250 fontnál az egytengelyes Bowlus szinte bármi vontatható. ( Nem ellenőriztük ezt a súlyt vagy azt, hogy mit ténylegesen lemértünk, miután betöltöttük, de a jelentett szám könnyű. ) A képek nem mutatják meg, de a Bowlus viszonylag keskeny, azaz a törzsnek nem szabad teljesen akadályoznia a hátsó látást vontatáskor. Ha valaha is széles, magas dobozt vontatott, akkor tudja, milyen érzés nem látni dang dolgot a pótkocsi eleje mellett.

Teljes nyilvánosságra hozatal: Valójában nem vittük a Bowlus-ot vadba egy kempingút során. De miután csak néhány frissítő órát töltött előkelő hasában, el tudnánk képzelni, hogy egy Bowlus-ban való valóban újjáépítés olyan lenne, mintha tiszta fehér esküvői ruháját viselné a sáros hátsó erdőben, és elvárná, hogy foltos maradjon. Nem fog megtörténni. Bizonyos mértékben szennyeződés fog történni, és át kell vennie a tökéletesség fogalmát. Ha egyáltalán használja —, és határozottan, ha magával hozza a kutyáját, amit Bowlus ösztönöz, de őszintén szólva nem tudjuk megérteni a — -et, akkor dolgoznia kell annak érdekében, hogy újra tökéletes legyen, belül és kívül egyaránt.

Például, még a kézmosás során bekövetkező cseppek is vízfoltokat hagynak az alumínium és a rozsdamentes acél felületén. A morcos kezek foltokat hagynak. Mint minden szűk helyiségben, lassan és szándékosan kell mozognia, hogy elkerülje a falak és a padló károsodását lengő zsákokkal és lángoló testrészekkel. A Bowlus belső tere elvégre értékelné a folyamatos tisztítást ( elvégre a kioldás és esés káros lenne a Bowlus és a test számára ), a minimalista csomagolás ( nincs túlzott tárolás, különös tekintettel arra, hogy nincs felső tárolóhely ), és nagy adag tisztelet ( olyan, mintha valóban lenne, igazán díszes ház ). Az első pohár vörösbor után jó ötlet lehet, ha kint mozog, ha tudja, mit értünk.

Ami az alumínium héjat illeti, ne parkoljon mocskos fák alatt. Bowlus végigmegy a tulajdonosok azon lépésein, hogyan lehet a Bowlust vakon fényesen tartani, de amint látjuk, ha megengedheti magának a Bowlus Volterra-t, megengedheti magának, hogy valaki csiszolja ( és az 5000 szegecsek ) rendszeresen.

Ahogy a Bowlus belsejére bámultam, egyedül a saját gondolataimban, reggel hűvösén, megpróbálom megérteni, ki vásárolja meg ezt, és ha ez praktikus volt, és ha megérte, és ha valóban kempingbe megy, és így tovább, valami felbukkant a fejemben, amely teljes mértékben kielégítette az összes gondolatomat. ( Hitelemre gondoltam, mielőtt pontosan ugyanazt a szóbeszédet láttam volna a Bowlus webhelyen. ) Ez műalkotás volt, és amit csináltam — csak a vonalaira, a görbéire és a színekre bámulva — pontosan az volt, amit tennem kellett. A Bowlus-t a maratott plakátoktól a La Cumbre belső színpalettáig látásra építették.

motortrend & google fordító