Nincs még egy ilyen Lamborghini Aventador SVJ

Nem fog találni egy másik Lamborghini Aventador SVJ-t, mint ez

Minden egyes Lamborghini Aventador Az épített SVJ különleges, de ez a konkrét példa a Japán, feltűnőbb, mint a legtöbb.

Néhány héttel ezelőtt a tulajdonos megengedte, hogy Elisa Chana Cecchetti nevű olasz művész kézzel festesse az olasz szuper autó külsejét egy autóversenyen. A kész eredmény rendkívül merész és megosztja a véleményeket.

Cecchetti csak néhány ecsettel és különféle színekkel volt felfegyverkezve, és az Aventador külső minden egyes paneljén a városba ment. Az autó egyik oldalán sok zöld és kék festék található, míg a másik oldalon sárga, piros és narancs dominál.

Olyan értékes autó festése, mint az Aventador SVJ, kézzel őrültnek tűnhet, de úgy tűnik, hogy csak ideiglenes. Valójában az autó tulajdonosa nemrégiben részt vett egy japán karácsonyi meghajtó rendezvényen, ahol visszatért az eredeti világoskék árnyalatába. Ez arra készteti bennünket, hogy Cecchetti tiszta védőfóliára festett, amelyet később eltávolítottak.

Annyira rendkívüli, mint az Aventador, a V12-meghajtású szuperautó gyártása nemrégiben véget ért hamarosan helyébe lép. Bár még nem tudjuk, hogy hívják utódját, számos prototípus létezik kémkedett az elmúlt hónapokban végzett tesztelés során kiderült, hogy nagyon merész megjelenésű, de továbbra is megőrzi ezt a klasszikus ék alakját.

Az új autó bőrének megfelelően egy természetesen szívott V12 motor lesz, amelyet hibrid rendszer egészít ki. Az energiaszámok még nem ismertek, de ha Lamborghini azt akarja, hogy riválisa legyen a Ferrari SF90 Stradale-nak, 1000 lóerővel kell felfelé haladnia.