A Kia befejezi a Stinger gyártását limitált Tribute kiadással

A különkiadás része a Kia megerősítésének, hogy a Stinger gyártása véget ér

A Kia Stinger egy speciális, korlátozott futamidejű modellel hagyja el a gyártást. A Tribute Edition névre keresztelt Stinger verzió egyedi fényezést, különleges belső jellemzőket és számozott küszöblemezt kapott a vezető oldalán. Csak 1000 darab készül majd az egész világ számára, mivel a Stinger 2023-ban kilép a gyártásból.

A Stinger a Kia különleges autója. Új, magas lécet tett fel a márkán belüli teljesítmény tekintetében, és most képletesen átadja a fáklyát a Kia EV6 GT-nek. Az 1000 Tribute Edition autó mindegyike dupla turbófeltöltős V6-ossal érkezik.

„A Stinger Tribute Edition egy fontos fejezetet jelöl a Kia nagy teljesítményű szellemiségének történetében. A szedánon korábban soha nem látott exkluzív színekkel és belső díszítéssel a Stinger Kia márkához való hozzájárulásának méltó ünnepeként is szolgál” – mondta Chang Sung Ryu, alelnöke és a CX tervezési alosztályának vezetője.

PodCars Spotify

Az egyértelműség kedvéért a Kia lehetővé teszi ügyfeleinek, hogy új Moonscape matt szürke festéket válasszanak a Tribute Edition példájukhoz. Mindegyik 19 colos fekete kerekeket és Brembo féknyergeket kap. Mindegyik autó belsejében terrakotta barna bőr, valamint a konzol felső borítása és az ajtólapok karbon hatású felülete található. A fejtámlákba darázs alakú emblémák vannak beágyazva.

Sajnos a Stinger Tribute Edition nem kap több energiát. Miközben a világ találgat, és pletykák keringtek a Stinger-gyártás végéről, úgy tűnik, ez a szög a koporsóban. A Kia kifejezetten azt mondja, hogy „a Tribute Edition tiszteleg… ahogy az úttörő modell gyártása véget ér.”

BEGURULVA PODCAST A SPOTIFY-ON

A Kia egy dolgot nem tisztázott, hogy pontosan mikor gördül le a gyártósorról az utolsó Stinger. Abban sem vagyunk biztosak, hogy az 1000 darabból pontosan hány darab kerül majd az Egyesült Államokba, vagy mi lesz az ára. Ezzel kapcsolatban további információért kerestük fel a kapcsolatot, és frissítjük ezt a bejegyzést, ha konkrétumokat hallunk a témában.

carscoops / google fordító