Vásárolja meg ezt az 59 millió dolláros Miami Penthouse-t, és kap egy Aston Martin Vulcant ingyen

Az Aston Martin Residences háromemeletes penthouse épülete 59 millió dollárba kerül

Lehet, hogy az Aston Martin nincs olyan erős pénzügyi helyzetben, mint néhány riválisa, de ez nem akadályozta meg abban, hogy az elmúlt években az ingatlanok világába merészkedjen.

A brit autógyár a befejezéshez közeledik a miami Aston Martin Residences toronyban, és még mindig keres valakit az 59 millió dolláros penthouse megvásárlására. Hogy megédesítse az üzletet, az Aston Martin egy ingyenes Vulcant dob be annak, aki végül megveszi.

A penthouse látványosság. 19 868 négyzetláb belső területtel rendelkezik, és a teljes 63., 64. és 65. emeletet elfoglalja. Ezenkívül a vevő 7323 négyzetméternyi privát területet élvezhet a szabadban, amely még saját medencével és gyógyfürdővel is rendelkezik. A penthouse hét hálószobából és nyolc fürdőszobából áll.
Vásárolja meg ezt az 59 millió dolláros Miami Penthouse-t, és kap egy Aston Martin Vulcant ingyen

A vásárló emellett kap egy limitált kiadású, „Egyedülálló” művészeti könyvet is, amely egy QR-kódot is tartalmaz, amely egy 10 fős zenekar által megrendelt eredeti partitúrához irányítja, hogy megragadja a torony hangulatát. A könyv történelmi Aston Martin fotókat is tartalmaz, valamint egy fotót, amelyen II. Erzsébet királynő járja az autógyártó gyárát.

BEGURULVA PODCAST A SPOTIFY-ON

A háromszintes penthouse-ban egyedi gyártású üveglépcső található, kapaszkodóval, amelyet az Aston Martin embléma ívei ihlettek, egy körbefutó hálószoba erkéllyel, konyha és fürdőszoba, ahonnan nagyszerű kilátás nyílik az Atlanti-óceánra, valamint egy komplexum. világítótest a nappaliban.

A Forbes megjegyzi, hogy a 391 lakásos épületben mindössze 10 lakás maradt eladatlanul, beleértve a penthouse-t, valamint számos más lakást az alsóbb emeleteken.

PodCars Spotify

Ami az Aston Martin Vulcant illeti, az egyike annak a mindössze 24 darabnak, amelyet valaha gyártottak, és újonnan 2,3 millió dollárért kelt el. Egy 7,0 literes szívó V12-es hajtja, 820 LE-t és 780 Nm nyomatékot. Egyelőre nem tudjuk, hogy az ingyenes Vulcan használt példa-e, de ez az egyetlen logikus feltételezés, amióta a hiperautó még 2016-ban eljutott a vásárlókhoz.

carscoops / google fordító